04.10.2021-17:46 (Son Güncelleme:05.10.2021-09:12)


1

2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında heyecan kaldığı yerden devam ediyor. A Milli Takımı'nın Cuma günü Norveç ile karşılaşacağı maçtan önce milli takım futbolcularından takımın teknik adamı Stefan Kuntz hakkında önemli açıklamalar geldi.



2

Türkiye 2022 Dünya Kupası grup eleme maçlarında zorlu Norveç maçına hazırlanıyor. Zorlu maça hız kesmeden devam eden milliler yoğun mesai yapıyor. Takımın yeni Alman teknik adamı Stefan Kuntz önderliğinde zorlu maça son hız hazırlanan A Milli Takım zorlu maçtan mutlaka üç puanı almak istiyor.



3

A Milliler ile güzel bir başlangıç yapmak istediği aktarıldı. Ayrıca Stefan Kuntz ilk resmi maçından galibiyet ile ayrılarak kendisine duyulan güven duygusunu arttırmak istiyor. Bu anlamda zorlu maç Alman teknik adam Stefan Kuntz için çok büyük önem taşıyor.



4

Ozan Tufan yaptığı açıklamada, "Yeni hocamıza her anlamda yardımcı olmaya çalışacağız. Bu grubu en iyi şekilde nasıl tamamlarız, ona bakacağız. İnşallah sonu güzel olur. Hocamız disiplini ön planda tutmak ve mental olarak iyi hazırlanmamızı istiyor bizden''



5

"Kötü bir Hollanda maçı geçirdik. Şenol hocayı suçlamamak gerekiyor. Bir sorumlu var ise, hepimiz elimizi taşın altına koymamız lazım. Sahada oynayan bizleriz sonuçta. Önümüzde zor bir Norveç maçı var. Önemli eksiklikleri var. Biz sonuçta kendi oyunumuzu oynayacağız." açıklamalarında bulundu.



6

Genç futbolcu Rıdvan Yılmaz yaptığı açıklamada, ''"Bizlere görev verildiği halde yapmaya hazırız. Herkesin hayali milli forma. Hocamız hepimizle birebir görüştü. İlk defa yabancı bir hocayla çalışacağım ben de. Bizlere cana yakın davranıyor." ifadelerine yer verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR