Ozan Tufan İngiltere’nin Radarına Girdi!

Almanya ile özel maçta karşı karşıya gelen milli takımımız, Köln'de oynadığı oyunla tam puan alarak beraberinde transfer gündeminin de hareketlenmesine neden oldu.

09.10.2020-14:18 - (Son Güncelleme: 09.10.2020-14:31) Ozan Tufan İngiltere’nin Radarına Girdi!

Milli takımımız, deplasmanda Almanya ile oynadığı özel maçta beraberliği yakaladı: 3-3.

Karşılaşmanın ilk yarısında Almanya, Julian Draxler'in attığı gol ile soyunma odasına 1-0 önde girdi. İkinci yarının hemen başında Ozan Tufan'ın attığı golle beraberlik yakalandı.

Bu golün ardından Florian Neuhaus, Mert Günok'u mağlup ederek takımını 2-1 öne geçirdi. 67. dakikada Efecan Karaca, rakip yarı alanında yaptığı pres sonucunda topu kaparak skoru 2-2 yaptı.

Almanya'nın 3. gölünü atan isim ise Gian-Luca Waldschmidt oldu. Alman futbolcu, 81. dakikada Ozan Kabak'ın uzaklaştırmak istediği topu ağlara gönderdi ve durumu 3-2'ye getirdi.

90+4. dakikada  milli takımımızın atağı sonucunda ceza sahası içinde topla buluşan Abdülkadir Ömür, tek pasla Kenan Karaman'ı gördü ve yetenekli oyuncu yaptığı düzgün vuruşla maçın sonucunu belirledi: 3-3

TRANSFER SÖYLENTİLERİ GÜNDEMDE

Başta Alman basını olmak üzere otoritelerden tam not alan milli takım futbolcularımız sergiledikleri performansın ardından transfer söylentileri de alevlenmeye başladı.

BAYERN MÜNİH'TE OZAN TUFAN İDDASI

Fenerbahçe forması giyen Ozan Tufan'ın Bayer Münih başta olmak üzere pek çok Bundesliga takımı tarafından yakından takip edildiği iddiası ortaya atıldı.

Bazı zamanlar eleştirilerin odağında olan 25 yaşındaki oyuncu son 2 sezondaki performansı ile büyük bir çıkış yakaladı.

Sabah Gazetesi'ne konuşan A Milli Takım ve Fenerbahçe kaptanı Ozan Tufan, yalnızca saha içerisine odaklandığını ve olumsuz eleştirilere kulağını kapadığını söyledi.

YURT DIŞI KAPILARI YENİDEN AÇILDI

Daha öncede Avrupa'nın dev kulüplerinin listesinde yer alan Ozan Tufan'ın artan performansı yeniden yurt dışı kapılarını araladı.

Alman basını oyuncudan övgülerle söz ederken başta Bayern Münih idarecileri olmak üzere Bundesliga ekiplerinin Ozan'ı daha da yakından izleyecekleri vurgulandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal