Ozan Kabak'tan Şampiyonlar Ligi Finali Açıklaması

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'da forma giyen Milli futbolcumuz Ozan Kabak, bu sezon İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali ile ilgili açıklamalarda bulundu.

06.04.2021-14:02 - (Son Güncelleme: 06.04.2021-14:02) Ozan Kabak'tan Şampiyonlar Ligi Finali Açıklaması

Liverpool forması ile birlikte Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek final mücadelesinde bugün Real Madrid ile karşı karşıya gelecek olan Ozan Kabak, finalin bu sene İstanbul'da oynanacak olmasının kendisi için ayrı bir anlam ifade ettiğini söyledi.

Milli futbolcumuz Ozan Kabak, yapmış olduğu açıklamalarda ;

' Şampiyonlar Ligi, dünyanın en iyi futbol organizasyonu. Orada oynamak benim için büyük gurur. Dünyanın en iyi futbolcuları ve takımları orada mücadele ediyor. Her sene orada oynamak benim de hedefim. Şu anda çeyrek finale çıktık. İnşallah yarı finale çıkarız. İstanbul zaten benim memleketim, büyüdüğüm şehir. İlk profesyonel maçıma çıktığım yer. Benim için İstanbul çok anlamlı. Finalin de İstanbul’da olması benim için güzel tesadüf oldu. Finalin İstanbul’da olması bana apayrı motivasyon sağlıyor. İstanbul’da oynamak ve kupayı kaldırmak büyük bir hayal benim için. Umarım gerçekleşir. Şu ana kadar Almanya ve İngiltere’de oynadım. Türk futbolseverler kadar ateşli, kendi takımına bağlı bir futbol seyircisi göremedim. Onların karşında oynamak büyük mutluluk. ' ifadelerini kullandı.

Bu sezonun devre arasında Liverpool kadrosuna Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'den kiralık olarak katılmıştı. Liverpool forması ile birlikte transfer olduğu günden bu yana 6 karşılaşmada forma giyen Ozan Kabak, gol veya asist katkısı sağlayamadı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal