Ozan Güven üç yıl aradan sonra ekranlara dönüyor: Taş, Kağıt, Makas dizisi oyuncu kadrosuyla heyecan yarattı!

Fi, Babil ve Muhteşem Yüzyıl gibi sevilen dizilerde yer alan usta oyuncu Ozan Güven, uzun süredir ekranlarda gözükmüyordu. Sevilen oyuncu üç yıl aradan sonra heyecan yaratan bir senaryo ile ekranlara geri dönüyor.

09.01.2024-17:09 - (Son Güncelleme: 09.01.2024-17:09) Ozan Güven üç yıl aradan sonra ekranlara dönüyor: Taş, Kağıt, Makas dizisi oyuncu kadrosuyla heyecan yarattı!

Ünlü oyuncu Ozan Güven, son olarak sevilen dizi Babil'de rol aldığı 2021 yılından beri setlerden epey uzak kalmıştı. Bu uzun aradan sonra Güven, bu sene Kanal D’de yayınlanacak olan “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle izleyicilerle tekrar buluşmaya hazırlanıyor.

Merakla beklenen dizinin detayları belli oldu

Ozan Güven, üç yıl sonra Kanal D’de yayınlanacak olan “Taş, Kağıt, Makas” dizisiyle ekranlara geri dönmeye hazırlanıyor. Dizide Ekin Koç, sıradışı bir hafıza yeteneğine sahip bir gencin adalet mücadelesini anlatıyor.

MF Yapım’ın imzasıyla hayata geçirilecek olan “Taş, Kağıt, Makas” dizisi, adalet kavramını ve güç ilişkilerini mercek altına alacak. Dizinin oyuncu kadrosunda Ekin Koç, Serra Arıtürk, Ozan Güven, Burak Yörük, Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip gibi sevilen isimler yer alıyor. Dizinin ilk okuma provası geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi.

ozan güven

Ozan Güven için sıradışı bir karakter

Ozan Güven, Kore yapımı Remember: War Of The Son dizisinden uyarlanan “Taş, Kağıt, Makas” dizisinde Harun Yakar adlı gizemli bir avukatı canlandıracak. Rolleriyle büyük beğeni toplayan Güven'in, bu karakterle ekranlarda nasıl bir performans göstereceği şimdiden merak konusu oldu.

Dizinin başrolünde Ekin Koç, Umut adlı bir hipertimezi hastasını (hipertimezi: sıradışı hafıza yeteneği) canlandıracak. Umut, babasının haksız yere suçlandığı bir davayı çözmek için mücadele edecek. Umut’un hafızasındaki her şeyi hatırlama yeteneği ise onu eşsiz yapan özelliği ve bu davada ona büyük bir yardımı dokunacak.

Dizi büyük bir merakla bekleniyor.

Yaren Eryılmaz
yareneryilmaz@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal