Ozan Akbaba Anka filmi nerede, hangi dijital platformda yayınlanacak?

TRT 1 kanalında ekrana gelen Kasaba Doktoru dizisinde yer alan Ozan Akbaba dizide doktor rolü ile ekrana gelmektedir. Uzun bir süre Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ile ekranda görmeye alıştığımız oyuncunun Anka ismindeki filmi merak ediliyor. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

24.05.2022-12:38 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-12:38) Ozan Akbaba Anka filmi nerede, hangi dijital platformda yayınlanacak?

TRT ekranlarında görmeye devam ettiğimiz Ozan Akbaba’nın Anka filmi birçok kişinin odağında yer alıyor. Türkiye’nin ilk aksiyon ve hız konulu filmi olan Anka hakkında araştırmalarda devam etmektedir. İşte konu hakkında merak edilen tüm detaylar haberimizde…

Anka filmi hangi platformda yayınlanacak?

Tam altı sezon Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizi ile ekrana gelen Ozan Akbaba, dizide “İlyas Çakırbeyli” rolünü canlandırdı. Herkes tarafından beğenilen performansı ile uzun bir süre konuşuldu. Oyuncu kendi yazdığı bir hikayeyi de yakın zamanda ekranlara taşıdı. Anka isimli projenin çekimleri geçtiğimiz yıl içerisinde tamamlanırken film 28 Ocak 2022’de sinemaseverlerin beğenisine sunuldu.

Hız tutkunu bir karakter olarak ekrana gelen hikaye sinemada yayınlanmasının ardından dijitalde de izleyici karşısına çıkması bekleniyor. Yönetmenliğini Süleyman Mert Özdemir’in yaptığı filmde birbirinden yetenekli oyuncular yer alıyor. Filmde Deniz Işın, Uğur Uzunel ve Engin Hepileri gibi isimler yer almaktadır. Filmin Temmuz ayı içerisinde Netflix platformunda yayınlanması bekleniyor.

Türkiye’de çekilen ilk hız ve aksiyon filmi olarak yer alan Anka’nın yapımcılığı ise MGX Film tarafından üstenildi. Filmin güçlü bir oyuncu kadrosu bulunurken yönetmen koltuğunda ise Sinan Mert Özdemir oturdu.

Anka Filmi

Anka filmi konusu nedir?

Ailesini daha çocuk yaşta kaybeden Murat’ın hikayesini konu edinen filmde Murat’ın yaşamaya olan isteksizliği kameralara yansıyor. Çevresinden ne kadar destek görse de tüm çabalar biraz boşuna gitmektedir. Düşmanı Salih’in kışkırtması ile ettiği kavga ile işinden olan Murat zor günler geçirir.

Ejder baba Murat’ı sarsarak kendine getirir. Yaşadığı travma ile yüzleşmek zorunda olduğu düşünülür. Murat’ın ailesinin hayatına mal olan araba karşısına çıkarılır ve bir tercihte bulunulması istenir. Ya o geçmişin bataklığından çıkacaktır ya da yaşa geri dönecektir.

Anka ile Murat’ta küllerinden yeniden doğarken bu yolda karşılarına bir sürü sıkıntıda çıkacaktır. Düşmanı Salih ve yarışları düzenleyen Bulut ile neler yaşanacağını hep birlikte göreceğiz.

Hilal Nas
hilalnas@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal