04.08.2022-12:20 (Son Güncelleme:23.10.2022-09:29)


1

Kocasından boşandı

Kocasından boşandı

Saime Kandiltaş evlendikten sonra 5 yıl boyunca kocasından şiddet gördü. Olanlara daha fazla dayanamayan kadın kocasına boşanma davası açtı.



2

Tehditlerden kurtulamadı

Tehditlerden kurtulamadı

Büyük bir uğraştan sonra kocasından boşanmayı başardı. Ancak ölüm tehditlerinden kurtulamadı. Ayrıca çocuklarını da göremediğini belirtti.



3

Şiddet görmeye devam etti

Şiddet görmeye devam etti

Saime Kandiltaş, 10 yıl önce H.Y. isimli kişiyle evlendi. Evlendiği günden beri şiddet gördüğünü belirten Saime, tehdit mesajları almaya devam ediyor.



4

Çocuklarını göremiyor

Çocuklarını göremiyor

Bu duruma son vermek isteyen Saime Kandiltaş, soluğu yetkililerde aldı. Bütün durumu anlattı, çocukları göremediğini belirtti.



5

İntihara kalkıştı

İntihara kalkıştı

Saime Kandiltaş, "İsmini söylediğim, ‘Aşkım’ diye seslenmediğim için bile dövüyordu. Eve geldiğinde suratımın asık olduğunu söyleyip şiddet uyguluyordu. Bu nedenle intihara bile kalkıştım. Artık tahammül edemez duruma geldim” dedi.



6

Hayatını anlattı

Hayatını anlattı

Açıklamasına “Bana ‘Ömür boyu tavana bakmak, yatağından bile kalkamamak istiyorsan boşanabilirsin’ diyordu. Boşanma aşamasındayken bile ölümle tehdit ediyordu. Başta boşanmayı kabul etti ve çocuklarımın velayetini istedi. Ben de çocuklarımın bende kalmasını, istediği zaman da kendisine göstermeyi teklif ettim ve bu yönde protokol imzaladık. Daha sonra boşandık ve çocuklarımı götürüp, bir daha da göstermeyeceğini söyledi” sözleriyle devam etti.



7

Tehditlerini açıkladı

Tehditlerini açıkladı

Tehdit ettiğini belirten Saime, “Sürekli nerede olduğumu soruyor. Eve ya da iş yerine gittiğimde görüntülü aramayla kontrol ediyor. Dışarıda olduğumu söylediğimde evimin önünde beklediğini ve beni bir daha sokağa çıkarmayacağını söyleyerek tehdit ediyor. Ben artık rahat rahat evime gitmek, çalışmak ve çocuklarımı görmek istiyorum” dedi.



8

Yetkililere seslendi

Yetkililere seslendi

Yetkililerden yardım isteyen Saime Kandiltaş’ın bu hikayesi duyanları gözyaşlarına boğdu. Özgürlüğüne kavuşmak için umudunu kaybetmiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr