Oyuncusuna Cinsel Tacizde Bulunan Direktöre, 19 Yıl Hapis!

Netflix'te yayınlanan Aşk 101 dizisinde rol almak için cast ajansıyla anlaşan kadın oyuncu adayı, cast direktörünün cinsel saldırısına maruz kaldığını ileri sürerek savcılığa başvurdu. Yapılan soruşturma sonucu, cast direktörüne 19.5 yıl hapis istendi!

05.05.2021-12:47 - (Son Güncelleme: 05.05.2021-12:47) Oyuncusuna Cinsel Tacizde Bulunan Direktöre, 19 Yıl Hapis!

Dizilerde rol almak için bir cast ajansına kaydolan genç oyuncu adayı, hayallerini gerçekleştirip oyuncu olmak isterken korkunç bir cinsel istismara maruz kaldı.

DİZİNİN SETİNE GEÇ KALDI

Fetanet Ö., isimli oyuncu adayı dizi ve filmlerde rol almak için cast ajansına başvurdu. Genç kadın ajansta cast direktörü olan İbrahim Y. ile kendisine rol ayarlayabilmesi için görüşmeye başladı. Direktör İbrahim Y., genç kadını arayarak Netflix üzerinden yayınlanan Aşk 101 isimli dizide havuz sahnesi çekileceğini kendisinin de bikinili bir rolde oynayabileceğini söyledi. Genç kadın dizi setinin bulunduğu yere gitti ancak geç kaldığı için projede yer alamadı.

KANDIRDI!

Fetanet Ö., durumu cast direktörü İbrahim Y.'ye anlattığında başka dizilerde rol ayarlayacağını bunun için de buluşmak istediği cevabını aldı. Teklifi kabul eden genç kadın İbrahim Y., ile buluştuktan sonra birlikte alkol alarak genç adamın ikametine gitti. İkili evde bir süre sohbet ettikten sonra İbrahim Y., genç kadına dokunmaya başlayarak cinsel ilişkiye girmek istediğini söyledi. Fetanet Ö., teklifi reddederek evden gitmeye çalışınca İbrahim Y., izin vermeyerek cinsel saldırıda bulunmaya başladı.

ARKADAŞLARINDAN YARDIM İSTEDİ

Uğradığı saldırı sonrası korkuya kapılan oyuncu adayı, kendisini banyoya kilitleyerek arkadaşlarından yardım istedi. Bir süre sonra evden ayrılan Fetanet Ö., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurarak istismar edildiğini anlattı. Şikayet sonrası harekete geçen İstanbul polisi, İbrahim Y.'yi gözaltına aldı. Genç adam karakolda verdiği ifadesinde kimseyi istismar etmediğini iftiraya maruz kaldığını iddia etti.

19,5 YIL HAPSİ İSTENDİ

Ancak yürütülen soruşturma kapsamında genç kadının kıyafetlerindeki sperm örnekleri İbrahim Y. ile eşleşti. Çıkarıldığı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilen şüphelinin 'kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' ve 'nitelikli cinsel istismar' suçlarından 19,5 yıla kadar hapsi istendi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal