Oyuncu Aslıhan Gürbüz'e Tacizci Musallat Oldu!

Masumlar Apartmanı’nda hayat verdiği Ceylan karakteriyle ekranlara gelen Aslıhan Gürbüz yeni bir taciz olayını paylaştı. Kendisini ve yakın çevresini taciz eden kişiye isyan etti!

25.03.2021-13:04 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-17:04) Oyuncu Aslıhan Gürbüz'e Tacizci Musallat Oldu!

Rol aldığı birçok diziyle en sevilen oyuncular arasında yer alan yetenekli oyuncu Aslıhan Gürbüz olay bir açıklamaya imza attı. Yakın bir zamanda kendisine gelen taciz içerikli mesajı ifşa eden ünlü oyuncu; “Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız” sözleriyle isyan etmişti. Başarılı oyuncunun isyan ettiği taciz konusuna geçtiğimiz gün bir yenisi daha eklendi. 

ASLIHAN GÜRBÜZ’ÜN TACİZ İSYANI

38 yaşındaki başarılı oyuncu televizyon ekranlarında büyük başarılara imza atmış pekçok dizide oyunculuk performansıyla isminden bahsettirmişti. Akıllara Yahşi Cazibe, Muhteşem Yüzyıl:Kösem ve özellikle Ufak Tefek Cinayetler’de hayat verdiği Merve karakteriyle kendine hayran bırakmıştı. sevilen  oyuncu  yakın zamanda başına gelen kötü olayı sosyal medya hesabı üzerinden paylaşmıştı. Gürbüz kendisine atılan taciz içerikli mesajı ifşalayarak bu durumdan duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Bu ifşanın üzerinden çok geçmeden Aslıhan Gürbüz yeni bir taciz olayıyla gündeme geldi. 

OYUNCU GÜRBÜZ’ÜN PEŞİNİ TACİZCİ BIRAKMIYOR

Şu sıralar ekranlara Masumlar Apartmanı ile çıkan Aslıhan Gürbüz’ün başı tacizci ile dertte. Ünlü oyuncu daha öncesinde kendisini taciz eden şahsı sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Gürbüz yine yeniden bir taciz olayıyla baş başa kaldı. Tacizci bu kez güzel oyuncunun ailesine ve yakın çevrelerine de musallat oldu. Yaşadığı durum karşısında şaşkınlığını gizleyemeyen Gürbüz; “Aylardır en yakın arkadaşlarımı hack'leyip, anneme, kardeşime, yakın çevreme ve bana ulaşmaya çalışan bir hıyar var! Yavrum senin derdin bensem niye başka bir yol denemiyorsun? Niye insanlara musallat oluyorsun? Ben mesajları okumadan siliyorum, boşa uğraşıyorsun” şeklinde isyan etti. 

TACİZCİDEN OLAY SÖZLER

Ünlü oyuncu Aslıhan Gürbüz maruz kaldığı taciz olayında sosyal medyayı kullanarak isyan etmişti. Kendisini taciz eden kişinin mesajını ismi açık bir şekilde yayınlayan Gürbüz; “Biz susmayacağız, siz adam olacaksınız” diyerek tepkisini ortaya koydu. Güzel oyuncuya taciz mesajları atan D.A, kendi mesajının ifşalandığını gördüğünde ise “Dikkat çekmek için yaptım” açıklaması herkesi sinirlendirdi. Güzel oyuncu aldığı bu yüzsüz mesaj karşılığında ise “Burası dikkat çekeceğiniz yer değil yanıtını vererek tacizin son bulmasına yönelik tepkisini dile getirmişti. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal