14.05.2022-09:32 (Son Güncelleme:14.05.2022-15:12)


1

Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner

Kardashianlar Ailesinden Caitlyn Jenner, cinsiyet değiştireceği dönemde ciddi bir trafik kazası yaptı. Feci kazada bir kadının hayatını kaybetmesine sebep oldu.



2

Laura Bush

Laura Bush

George Bush'un eşi Laura Bush, daha 17 yaşındayken yaptığı trafik kazasında akranı bir kız öldü. Bush, başından geçen bu büyük trajediyi seneler sonra kitabında şu ifadelerle anlattı.



3

Arkadaşımla sohbet ediyordum. Bir yandan da arabamı sürüyordum. Yol zifiri karanlıktı. Kavşağa geldiğimde dur işaretini görmem dahi mümkün değildi. Her şey karmakarışıktı. Karşıdan gelen araç da dikkatsiz sürüyordu. Ve aniden her şey olup bitti. Büyük bir gürültü, çığlıklar ve göz yaşı." Bir yıldız olmak için değil, sıradan bir şey için değil, bir insan hayatı için. Dualarım hiçbir şeyi değiştirmedi. O öldü. Aylardan kasımdı, inancımı yitirdim, yıllar boyu da tekrardan tanrıya inanmadım, inanamadım.



4

Rebecca Gayheart

Rebecca Gayheart

Rebecca Gayheart, aracıyla karşıdan karşıya geçen dokuz yaşındaki bir çocuğa çarptı. Hislerini şu ifadelerle anlattı.



5

Yaşadığım o anı her gün hatırlıyorum ve gelecekteki her günümde de hatırlayacağım.



6

Johnny Lewis

Johnny Lewis

Katy Perry’nin eski sevgilisi; ‘O.C’ ve ‘Sons of Anarchy’ gibi dizilerde rol alan Johnny Lewis,



7

81 yaşındaki ev sahibini döve döve öldürdü ve ardından intihar etti!



8

Matthew Broderick

Matthew Broderick

Aktör Matthew Broderick, kiraladığı bir arabayla aşka bir arabaya çarptı. 63 yaşındaki bir anne ile 28 yaşındaki kızı o kazada yaşamını yitirdi.



9

Sid Vicious

Sid Vicious

Sex Pistols grubunda bir dönem basçı olarak yer alan Sid Vicious, sevgilisini öldürmekle suçlandı.



10

Phil Spector

Phil Spector

Grammy ödüllü müzik yapımcısı Phil Spector bu ünlüler arasında.



11

Güzel oyuncu Lana Clarkson'ı canice ağzından vurarak yaşamına son verdi.



12

Orhan Şimşek

 Orhan Şimşek

Pek çok dizide rol alan 30 yaşındaki oyuncu Orhan Şimşek, babasını pek çok kez bıçakladı ve boğazını keserek canice yaşamına son verdi. Babasının yaşamına son verdiğini anladıktan sonra önce toprakla teyemmüm abdesti alan ardından da jandarmaya teslim olan Şimşek'in ifadesi kan dondurdu. Şimşek'in ifadesi: Menzil olarak bilinen Durak Köyü’ne giderken ihtiyaç için arabayı yol kenarında durduk. İhtiyaç için tarlaya ilerlerken içimden bir ses bana ‘babanı öldür yanımıza öyle gel’ dedi. Ben de bu sesi dinleyerek geri döndüm ve otomobilin bagajında bulunan poşetteki bıçağı çıkardım. Bıçağı yanıma alarak yeniden tarlada ilerlemeye başladım. Babamın olduğu yere gelince; ’üşüyorum baba bana battaniye getir’ dedim Babam istediğim battaniyeyi getirdi.



13

Bu sırada babam arkasını dönünce saldırmaya başladım. Sırtına bıçakla vurduğum sırada babam benden özür diledi. Bir anda şaşırdım ve vazgeçmeyi düşündüm. Ama o bu durumu fırsat bilerek bıçak tuttuğum elimi ısırmaya kalktı. Sinirlendim, bu sırada bana küfretmeye başladı. Küfür ettiğini duyunca kendimi kaybettim ve yorulana kadar bıçakladım. Kendime gelince babamın can çekiştiğini anladım ve acı çekmemesi için boğazını kestim.



14

Tupac

Tupac

Amerika'nın tanınmış Siyah aktivistleri Afeni Shakur ile Billy Garland'in çocuğu olan Tupac, 20. yaşına bastığında sekiz defa tutuklanmıştı!



15

Yoksul siyahların kurduğu örgütte olan Tupac, cinsel taciz suçundan 8 ay yattı, 2 defa da yanlışlıkla adam öldürmekten hakim karşısına çıktı.



16

Brandy Norwood

Brandy Norwood

Brandy Norwood hız sınırlarını geçerek kullandığı arabasında ölümcül bir kazaya yol açtı. Görgü tanıklarının ifadesine göre araçtan indiğinde yalnızca şunları tekrarlıyordu. Durmalıydım, durmalıydım, durmalıydım, durmalıydım.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR