Otomobil kredileri sert frenledi! 6 ay ertelemeli sıfır faizli sıfır araç

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen Kabine Toplantısı sonrası konut kredilerine yönelik yeni paketlerin açıklanması sonrası sıfır otomobil almak isteyenlere de müjde niteliğinde bir bahar kampanyası başlatıldı. Kampanya kapsamında sıfır faizli ve uzun vadeli kredi olanakları sunuldu.

14.05.2022-12:23 - (Son Güncelleme: 14.05.2022-12:23) Otomobil kredileri sert frenledi! 6 ay ertelemeli sıfır faizli sıfır araç

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapılan Kabine Toplantısı sonrasında konut kredilerine ilişkin hazırlanan yeni paketlere ilişkin bilgiler paylaşmıştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu açıklamalarından sonra ise düşük faizli kredi imkanları ile birlikte gayrimenkul piyasasında bir hareketlilik yaşanmaya başlandı.

Düşük faizli konut kredilerinin piyasalarda yarattığı olumlu etkilerin hemen ardından bu hareketlilik kısa süre içinde otomotiv sektörüne de yansıtıldı. Taşıt kredilerinde yapılan yeni düzenlemelerle birlikte çok sayıda otomotiv markası farklı kampanyalar başlatarak araç almak isteyenlerin dikkatini çekti.

6 ay ertemeli sıfır faizli sıfır araç

Sıfır faizli, 6 ay ertelemeli taşıt kredisi kampanyası

Otomotiv sektöründe başlatılan bahar kampanyasında, sıfır araç almak isteyenlere 6 ay geri ödemesiz seçenekler sunan firmalar faizlerde ise belli bir vadeye kadar sıfırlama kararı aldı. İşte herkesin çok yakında tanıdığı otomobil firmalarının sıfır araç kampanyaları..

Nissan Kampanyaları

Nissan Türkiye, Nisan ayı içinde başlattığı düşük faizli ve uzun vade kredi imkanları ile öne çıkmıştı. Yoğun ilgi gören bu kampanya Mayıs ayında da devam edecek. Nissan Türkiye’nin araç alacaklar için hazırladığı kampanya kapsamında 24 aya varan vade ve kredilerde de yüzde 1’in altında faiz imkanı sunuluyor. Kampanyada ödemeler 6 aya kadar ertelenebiliyor.

Nissan Bahar Kampanyaları

Nissan ailesine yeni katılan 2022 model Qashqai araçlar için 200 bin TL tutarındaki kredi için 24 ay vade imkanı sunulurken faiz oranı ise yüzde 0,49'dan hesaplanıyor. Nissan Türkiye’nin 6 ay ertelemeli vade seçeneği aynı zamanda Qashqai, Juke ve Micra modelleri için de geçerli oluyor.

Peugeot Kampanyaları

Peugeot bahar kampanyasından faydalanmak isteyenler SUV 2008, SUV 3008, SUV 5008, 208 ve 508 modellerinden bir tanesini cazip fiyatlarla sahip olabiliyor. Otomotiv devi tarafından başlatılan kampanyalarda Peugeot SUV 2008 modeli için 80 bin TL tutarındaki krediye 12 ay vade ve yüzde 0 faiz seçeneği sunulurken, dileyen 120 bin TL krediye 15 ay vadeyi seçebiliyor. 15 ay vade için ise vadeler yüzde 0,99 faiz oranında hesaplanıyor.

Peugeot Bahar Kampanyaları

Araç almak isteyenler hatchback segmentinde yer alan özgün tasarımlı sportif modeli Peugeot 208’i tercih edeceklerse 35 bin TL kredi için 12 ay vade ve sıfır faiz seçeneğini seçebiliyor. 50 bin TL Kredi için ise 15 ay vadeli ve yüzde 0,99 faizli kredi fırsatı seçeneğini de seçebiliyorlar.

Opel Kampanyaları

Opel, Mayıs ayı için başlattığı bahar kampanyasında binek ve ticari araç modelleri için uygun satın alma olanakları sağlıyor.

Şirketten yapılan kampanya açıklamasına göre, markanın Opel Vizör'ü ve Pure Panel kokpitiy ile ön planda olan en yeni modeli Mokka'nın, 100 bin TL'ye 12 ay vadeli ve aynı zamanda sıfır faizli kredi imkanı olduğu bildirildi. 689 bin 900 TL'den başlayan fiyatlar ile yeni sahibini bekleyen Opel Mokka, çok sayıda kişinin tercihinde yer alırken özel ek indirim fırsatları ile yeni sahiplerini bekliyor.

Opel Bahar Kampanyaları

Opel'in yeni tasarımlarından biri olan Crossland'ın bazı versiyonları içinde kampanyalar başlatıldı. 100 bin TL'ye 12 ay vade ve sıfır faiz oranlı kredi seçeneği sunulurken, otomotil sevdalılarının en çok tercih ettiği SUV modellerinden biri olan Crossland'ın 469 bin 700 TL'lik başlangıç fiyatı ile öne çıktığı görülüyor.

Opel'in hatchback modeli Corsa için de 75 bin TL için 12 ay vade ve yüzde 0,99 faiz oranlı kredi kampanyasının başlatıldığı yönündeki bilgilerde aracın fiyatının 379 bin 900 TL'den başladığı ve uygun faiz seçenekleriyle yeni sahiplerini beklediği söylendi.

Hyundai Kampanyaları

Hyundai i10 model araç almak isteyenlere 6 ay ertelemeli olanaklar sağlanıyor. Müşteriler çektikleri kredinin ilk taksitini 6 ay sonraya erteleyebiliyorlar.

Hyundai i20 içinde bir önceki ayda olduğu gibi müşterilere iki ayrı seçenek sunuldu. Aynı anda kullanılamayan bu seçeneklerde müşteriler dilerlerse 31.300 TL’lik nakit indirimden yararlanacaklar veya 12 ay vade ve aylık faizi yüzde 0,99 olan 55 Bin TL kredi desteğinden yararlanabilecekler.

Hyundai Bahar Kampanyaları

Hyundai’nin klasikleşen modeli olan Elantra için kredi desteği kampanyası Mayıs ayı boyunca devam edecek. Müşteriler 6 ay erteleme imkanıyla kredi kullanabilecek ve çok istedikleri Elantra modeline sahip olabilecekler.

Elvan Çıldır
elvan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal