Elon Musk Türkiye Paylaşımıyla Heyecan Yarattı!

Dünyaca ünlü elektrikli otomobil üreticisi Tesla'nın CEO'su Elon Musk'tan Türkiye paylaşımı geldi.

29.05.2018-14:22 - (Son Güncelleme: 29.05.2018-14:22) Elon Musk Türkiye Paylaşımıyla Heyecan Yarattı!

 

Ünlü elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın kurucu ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk’tan Türkiye'ye çıkarma geliyor. Elon Musk, sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı açıklama ile Tesla'yı Türkiye'de de piyasaya çıkaracağını ve kendisinin de bu sebeple ülkeye geleceğini duyurdu.

ABD'nin uluslararası elektrikli otomobil üretici firması Tesla'nın kurucu ortağı ve Üst Yöneticisi (CEO) Elon Musk, şahsi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda, "Bu sene içinde Tesla'yı Türkiye'de piyasaya çıkarmayı planlıyoruz." İfadelerini kullandı.

“PİYASAYA ÇIKARKEN BEN DE ORADA OLACAĞIM”

Güney Afrika asıllı ABD'li mucit ve girişimci, yaptığı paylaşıma, "Ülkenizi seviyorum ve piyasaya çıkarken ben de orada olacağım." notunu düştü.

Şubat ayı sonu değerlendirmeye alındığında Tesla'nın imal ettiği toplam elektrikli araç sayısının 300 bini geçtiği bildirildi.

Firmanın en popüler otomobili olarak gösterilen ve bugüne dek 200 binden fazla satan Model S, 2015 ve 2016 yıllarında dünyanın en çok satan elektrikli otomobili olarak tarihteki yerini almıştı.

Ayrıca şirket, 2015’in Eylül ayında Model X isimli bir SUV ve 2017'nin Temmuz ayında Model 3 isimli otomobilini piyasaya çıkarırken, geçen sene de ilk elektrikli kamyonu olan Tesla Semi'yi duyurmuştu.

Son Dakika Otomobil Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal