Otogarda bomba paniği: Çok sayıda ekip bölgeye gönderildi

Mersin Şehirler Arası Otobüs Terminali’nde el bombası paniği yaşandı. X-ray taraması sırasında çantasında el bombasına benzer bir cisim olduğu fark edilen kişi, güvenlik görevlisinin arama yapmasına izin vermedi ve çantaları bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen polis ekipleri şahsı yakalarken, çantada el bombasına benzer bir cisim bulunamadı.

07.01.2023-09:19 - (Son Güncelleme: 07.01.2023-17:39) Otogarda bomba paniği: Çok sayıda ekip bölgeye gönderildi

Mersin’in Silifke ilçesinde bulunan Şehirler Arası Otobüs Terminali’nin güvenlik girişinde çantasında el bombasına benzer bir cisim olduğu fark edilen kişi, güvenlik görevlisinin arama yapmasına izin vermedi ve çantaları bırakıp kaçtı. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yakaladığı kişinin üstünde söz konusu cisim bulunmazken, şüpheli emniyete götürüldü ve polis ekipleri terminal ve çevresinde arama çalışmalarına başladı.

Otogarda bomba paniği

Olay, gece saatlerinde Silifke Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde meydana geldi. Otogar girişinde x-ray cihazı ile çanta araması yapan özel güvenlik görevlisi, ismi öğrenilemeyen bir kişinin çantasının içerisinde el bombasına benzer bir cisim gördü.

Mersin Otogar Bomba

Özel güvenliğin aramasına izin vermeyen kişi, içerisinden el bombası görünümlü cismi alıp, çantalarını bırakarak kaçtı. Görevlinin haber vermesi üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibi sevk edildi.

Çantalarını geri alacak iken yakalandı

Olay yerine gelen ekipler, çevrede güvenlik önlemleri alarak terminalin giriş ve çıkışlarını kapattı. Çantalarını almak için tekrar otobüs terminaline gelen şüpheli, polis tarafından gözaltına aldı.

Mersin Otogar Bomba-1

Şüphelinin yapılan üst aramasında el bombasını andıran cisme rastlanmadı. X-ray cihazında bırakılan çantalarda ve terminal içinde arama yapan polis, gözaltına aldığı şüpheliyi emniyete götürdü. Polisin terminal ve çevresindeki araması devam ediyor. (Kaynak: DHA)

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal