Otobüs devrildi, felakete yol açtı: 6 ölü, onlarca yaralı

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir yolcu otobüsü tarlaya devrildi. İlk belirlemelere göre, kazada 6 kişi hayatını kaybederken, onlarca kişi de yaralandı.

26.01.2024-09:04 - (Son Güncelleme: 26.01.2024-09:33)

Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, sürücüsünün henüz belirlenemediği bir yolcu otobüsü, Alatarla köyü mevkiinde kontrolden çıkarak tarlaya devrildi. Olayın hemen ardından bölgeye çok sayıda jandarma, itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İlk belirlemelere göre, kaza sonucu 6 kişi yaşamını yitirirken, 33 kişi de yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Kurtarma ekipleri, devrilen otobüsün içerisinden çıkardığı yaralıları hastanelere ulaştırmaya devam ediyor.

"Muhtemelen uyku hali…"

TRT Haber'e açıklamada bulunan Kastamonu Valisi Meftun Dallı, şu ifadede bulundu:

"İstanbul'dan Sinop'a giden otobüsümüz, Kastamonu Taşköprü Alatarla mevkiinde devrildi. 6 vatandaşımızı maalesef kaybettik. 33 yaralımız var, 3'ünün durumu ağır. Tamamı tedavi altına alınmış durumda. Sabaha karşı 5.50'de olmuş kaza. Yol dümdüz bir yol, muhtemelen bir uyku hali olmuş olabilir diye değerlendiriyor."


Ceren Pekşen
cerenpeksen@haber365.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal