Otellerden Coronavirüs Dayanışması

Türkiye Otelciler Birliği, Avrupa'da başlatılan ve coronavirüsten etkilenen kentler ile dayanışmada olduğunu belirten "4U! (Sizinİçin!)" projesine Türkiye otellerini de ekledi.

27.04.2020-11:24 - (Son Güncelleme: 27.04.2020-11:05) Otellerden Coronavirüs Dayanışması
Türkiye Otelciler Birliği, Avrupa'da başlatılan ve coronavirüsten etkilenen kentler ile dayanışmada olduğunu belirten "4U! (Sizinİçin!)" projesine Türkiye otellerini de ekledi.

Macaristan Otelciler Birliği tarafından Avrupa Otelciler Birliği (HOTREC) desteği ile otellerin akşam saatlerinde belirlenen boş odalarının ışıklarını yakmasıyla "4U! (Sizinİçin!)" mesajının camlarda olması projesi uygulamaya alınırken, Türkiye Otelciler Birliği (TÜROB) Türkiye'yi de projeye ekledi.

TÜROB'dan gelen açıklamada, TÜROB, mensuplarına, bahsedilen girişimle alakalı bir bilgilendirme duyurusu yaptı.

"4U!" projesi, Avrupa'nın bir takım kentlerinde bilhassa turizm ve hizmet sektörü içinde bir destek aktivitesi olarak başlatıldı. Projede, otellerin akşamları belirlenen boş odalarının ışıklarını yakmasıyla "4U!" mesajı camlarda bulunuyor.

Türkiye'deki otellerin bu girişime katılımıyla coronavirüsten etkilenen öteki ülke ve kentler ile dayanışmada olduğu, aynı zamanda ülkelerin ve insanların yalnızca beraber hareket ederek, birbirilerine destek olarak ve empati kurarak bu sürecin üstesinden gelmenin mümkün olduğu belirtilecek.

Açıklamada fikirlerine yer verilen TÜROB Başkanı Müberra Eresin, birlikteliğe, ilham ve umuda oldukça ihtiyaç olan bugünlerde, her akşam saat 20.30'da başlayarak 30 dakika devam edecek olan projeye katılmak isteyen TÜROB mensubu otellerin, belirleyeceği boş otel odalarının ışıklarını yakarak "4U!" mesajını camlara yansıtabileceğini belirtti.

Bu mesajın resimlerinin #Light4Eachother, #Light4U hashtag'leriyle sosyal medya platformlarında paylaşılabileceğini ifade eden Eresin, bahsedilen fotoğrafların TÜROB sosyal medya hesaplarında da paylaşılacağını belirtti.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal