Otel tatillerinde mutlaka yanınıza almanız gereken eşyalar

Hava sıcaklıklarının bir yükselip bir düşmesi tatil planlarını da olumsuz etkiledi. Hava sıcaklıklarının yeniden yükselmesiyle birlikte yaz tatili planları da yapılmaya başlandı. Tatil yapacak olan kişiler hazırlıklarına başlarken, otel tatillerinde mutlaka yanlarına almaları gereken eşyaları sizler için derledik...

17.04.2022-20:42 - (Son Güncelleme: 17.04.2022-20:42) Otel tatillerinde mutlaka yanınıza almanız gereken eşyalar

Hava sıcaklıklarının yeniden artmasıyla birlikte tatil planları da gündeme getirildi. Yazın güzel bir otelde tatil yapmak isteyenler rezervasyon hazırlıklarına başladı. Tatilciler hazırlıklarını yaparken, otel tatillerinde mutlaka yanlarına almaları gereken eşyaların listesini haberimizde derledik..

• Bir otelde tatil yapmak isteyenlerin yanına alması gereken en önemli eşyalardan biri plaj havlusudur. Otellerde sadece banyo havlusu bulunduğu için tatil hazırlıkları yapanlar plaj havlularını şimdiden bavullarına koysalar iyi olur.

• Tatil planlarının vazgeçilmezlerinden biri de plaj terlikleridir. Havuz başında ya da plajda kullanmak için tatilcilerin çantasında mutlaka plaj terliği bulunmalıdır.

• Yaz tatillerinde güneş ışınlarından korunmak çok önemlidir. Zararlı ışınlardan hem kendinizi hem de çocuklarınızı korumanız gerekir. Bunun için de tatilcilerin yanına alması gereken bir diğer önemli eşya da güneş kremidir. UV koruma bileşenlerine sahip olan yüzde 100 doğal Siveno güneş kremi tatilinizde size yardımcı olacaktır.

• Deniz, kum, güneş ve güneşten korunmak için kullanabileceğiniz hasır şapka tatilinizde olmazsa olmazınız olabilir. Hem koruma hem de kombin uyumu sağlayan hasır şapkalar tatilcilerin vazgeçilmezidir.

• Tatilcilerin yanlarına alması gereken en önemli eşyalardan biri de tabi ki kitaplardır. Şezlongda güneşlenirken sizi farklı zamanlara sürükleyecek hikayelere sahip kitaplar okumak güzel olacaktır.

• Ve tabi ki yaz tatilinizde eşyalarınızı koymak için plaj çantanızı da yanınıza almayı unutmamalısınız.

Plaj çantası

• Tatilin keyfini çıkarırken elbette korunmayı da unutmamak gerekir. Bu durumda deniz suyuna, güneşe ve havuza maruz kalan saçlarınız için de yanınızda bakım spreyi bulundurmalısınız.

• Tatil boyunca şampuan, bakım kremi ve pek çok kişisel bakım eşyasını yanınızda taşımanız gerekir. Şampuan ve balım kremlerinizi koyabileceğiniz setler, tatilinizde kurtarıcınız olacaktır.

• Otellerde bulunan sabunlar bazen herkesin hoşuna gitmeyebilir. Bu durumda kalmamak için yanınızda mutlaka banyo seti bulundurmalısınız.

• Tatiliniz boyunca yapacağınız kombinleri tamamlayacak ayakkabılarınız için ayakkabı hurcunuzu da yanınıza almalısınız.

• Yanınıza alacağınız onca eşyayı bavulunuza sığdırmanız zor olacaktır. Bu durumda size kolaylık sağlayacak valiz düzenleyici setleri tercih etmelisiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal