ÖSYM geçmiş yıl sınav sorularına nasıl bakılır? ÖSYM'de çıkmış son 3 yılın sınav soruları

ÖSYM sınavına çok az bir zaman kalmışken, sınava girecek olan tüm kişiler önceki senelerin sınav sorularını araştırmaya başlamış durumda. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ÖSYM olarak 2019, 2020, 2021 yıllarında gerçekleşmiş olan sınav sorularının erişime açıldığını açıkladı. Peki, ÖSYM geçmiş yıl sınav sorularına nasıl bakılır? İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar sayfamızda yer almaktadır.

26.05.2022-17:51 - (Son Güncelleme: 26.05.2022-17:51) ÖSYM geçmiş yıl sınav sorularına nasıl bakılır? ÖSYM'de çıkmış son 3 yılın  sınav soruları

ÖSYM sınavına çok az bir zaman kalmışken, sınava girecek olan tüm kişiler önceki senelerin sınav sorularını araştırmaya başlamış durumda. ÖSYM Başkanı Prof. Dr. Halis Aygün, ÖSYM olarak 2019, 2020, 2021 yıllarında gerçekleşmiş olan sınav sorularının erişime açıldığını açıkladı. 

ÖSYM

ÖSYM geçmiş yıl sınav sorularına nasıl bakılır?

ÖSYM Başkanı olan Prof. Dr. Halis Aygün, sosyal medya hesabından önceki senelerdeki ÖSYM sınav sorularının İnternet üzerinden bakılabileceğini paylaştı. Bunun üzerine bir çok kişi, İnternet üzerinden nereden bakılacağına dair araştırmalara başlamış oldu. Sınav sorularını merak eden kişiler, osym. gov. tr adresine giriş sağlayarak, "Geçmiş Yıllardaki Sorular" sekmesinde erişime açılmıştır. Böylelikle 2022 yılına kadar olan sınavlarımızın tüm sorularını kamuoyuyla paylaşmış bulunmaktayız.' şeklinde açıklamalarda bulunmuştur. 

2022 yılına kadar olan ÖSYM sorularına sistemden giriş sağlayarak, dilediğiniz zaman inceleme yapmış olacaksınız.

Nilay Kızıldemir
nilaykzldmr@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal