ÖSYM EKYS soruları ve cevapları açıklandı mı? EKYS soruları zor muydı, kolay mı? EKYS soruları ve cevapları

Milli Eğitim Bakanlığı kadrolarında müdür yardımcısı görevini yürütmek isteyenlerin girmeleri gereken bir sınav türü olan EKYS için soruların zor olup olmadığı ve giren adaylar için cevapları araştırmalar başladı.

20.03.2022-17:05 - (Son Güncelleme: 20.03.2022-17:06) ÖSYM EKYS soruları ve cevapları açıklandı mı? EKYS soruları zor muydı, kolay mı? EKYS soruları ve cevapları

20 Mart 2022,  bugün saat 10.15 de başlayıp 150 dakika süren 80 sorudan oluşan Milli Eğitim Bakanlığı Kurumlarına Yönetici Seçme Sınavı yapıldı. Sınava giren adaylar soru kitapçığının ve cevap anahtarının yayınlanıp yayınlanmadığını merak ediyor.

Milli Eğitim Kurumları Yönetim Seçme Sınavı ( EKYS) soru ve cevapları açıklandı mı?

Sınava katılan adaylar bugün saat 13.40 itibari ile yayınlanmıştır.

ÖSYM nin https://ais.osym.gov.tr sitesinden T.C. kimlik no ve şifreleri ile giriş yaparak soru ve cevap anahtarına 10 gün süre ile ulaşabilecekler. 

EKYS cevap anahtarı açıklandı mı

ÖSYM EKYS kimler girebilir? 

3 yıl süre ile geçerli olacak yazılı sınava hatılacak olan adaylar ; yönetici olarak görevlendirme şartlarını taşıyan öğretmenler ve müdürlüğe görevlendirilmek isteyen müdür yardımcıları ve müdür yardımcıları başvuruda bulunabilecekler. 

Yazılı sınav notunu yükseltmek isteyen adaylar 3 yıl sonra tekrardan sınava katılabilirler.  
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal