Osmaniye'de 3 Hasta Coronavirüsü Atlattı

Coronavirüs tedavisi alan 3 kişi coronavirisü yenerek hastaneden taburcu oldu.

24.04.2020-14:45 - (Son Güncelleme: 24.04.2020-15:19)

Coronavirüs tedavisi alan 3 kişi coronavirisü yenerek hastaneden taburcu oldu.

Coronavirüs vakalarının görülmesinin peşinden hastanede tedavi gören vatandaşlardan her gün iyi haberler gelmeye devam ediyor.

İyileşen hastalar teker teker taburcu oluyor.

3 KİŞİ CORONAVİRÜSÜ YENDİ

Osmaniye'de İl Sağlık Müdürü Dr. Hasan Öznavruz, üç hastanın uzun süre devam eden yoğun bakımda solunum cihazı tedavisinin ardından, sağlıklarına kavuşarak evlerine, ailelerinin yanlarına uğurlamanın sevincini yaşadıklarını dile getirdi.

Hastalar 14 boyunca evlerinde karantina altında altında olacak.

CORONA TEDBİRLERDEN GÜÇLÜ DEĞİL

Dr. Öznavruz, "Coronavirüs tedavisini tamamlayan hastalarımızı bugün alkışladık, bir büyük alkışı da bu hastaların tanısını koyan, takip ve tedavisini yapan doktoru, hemşiresi, tıbbi sekreteri ve temizlik destek ekibi başta olmak üzere sağlık ordumuz hak etmektedir. Şunu hep aklımızda tutmamız lazım, coronavirüs alacağımız tedbirlerden daha güçlü değildir. Bizi sonuca götürecek kural açık; hareketi azalt, izolasyonu artır, teması koru, evde kal. Zorunlu ihtiyaçlardan dolayı dışarı çıkan vatandaşlarımızın maskesiz çıkmamaları önemle rica ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Taburcu olan vatandaşlar da bütün sağlık personellerine teşekkür ederek vatandaşlardan evde kalmaları çağrısında bulundu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal