Osman Pamukoğlu, HEPAR'ı Neden Kapattıklarını Açıkladı

Kendini fesheden HEPAR'ın Genel Başkanı Osman Pamuoğlu partiyi neden kapattıklarını açıkladı. Pamukoğlu, "Partimize içeriden ve dışarıdan birçok ambargo uygulandı. Sonuç olarak hiçbir bağış toplayamadık. Destek gelmedi" dedi.

25.04.2019-12:37 - (Son Güncelleme: 25.04.2019-12:32) Osman Pamukoğlu, HEPAR'ı Neden Kapattıklarını Açıkladı

Emekli Tümgeneral Osman Pamukoğlu'nun kurduğu Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) geride bıraktığımız günlerde gerçekleştirilen olağanüstü kurultayda alınan kararla kapatıldı. Partiyi niçiçn kapattığını aktaran Pamukoğlu, "Partimize içeriden ve dışarıdan birçok ambargo uygulandı. Sonuç olarak hiçbir bağış toplayamadık. Destek gelmedi." diye konuştu.

Karar HEPAR Gençliği Twitter sayfasından, "4 Eylül 2008'de kurulan Hak ve Eşitlik Partisi; hiçbir kurum ve kuruluştan yardım ve destek almadan, bir avuç yurtseverin maddi ve manevi desteği ile, 10 sene hayatta kalmayı bilmiştir. 21 Nisan 2019'da toplanan Olağanüstü Kurultay'da alınan kararla; "parti kapatılmıştır" biçiminde açıklandı.

"ÖDEDİĞİMİZ AİDATLARLA PARTİYİ 10 YIL AYAKTA TUTABİLDİK"

HEPAR Başkanı Osman Pamukoğlu, süreci Independent Türkçe'ye anlattı. "Partimize içeriden ve dışarıdan birçok ambargo konuldu. Partimiz ilk kurulduğu zaman AB'nin 6 ayda bir yolladığı ilerleme raporunda ' bu parti büyümesin' diye yer aldı. Türkiye'de Meclis veya dışından bir çok parti var fakat niçin onlar yer almadı... Sonuç olarak hiçbir bağış alamadık. Destek olmadı. Biz bir avuç yurtsever kendi verdiğimiz aidatlarla partiyi 10 sene ayakta tutabildik" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal