28.03.2022-11:34 (Son Güncelleme:28.03.2022-12:06)


1

Birçok ismin ödül aldığı törende King Richard filmiyle En iyi Erkek Oyuncu ödülünü Will Smith aldı. Rock sahnede Jada Pinkett ile dalga geçti. Daha sonra sahneye gelen Will Smith ünlü sunucuya yumruk attı. İlk şoku atlatan Rock "Will Smith beni dövdü" dedi. Yerine geçen Smith ise küfür ederek Karımın adını ağzına alma" dedi. Rock ise "Dostum G.I. Jane şakasıydı" dedi. Ardından ünlü oyuncu yeniden bağırarak "Karımın adını ağzına alma" dedi.



2

Rock ise tamam dedi ve : "Bu televizyon tarihi için muazzam bir geceydi." açıklamasını yaptı.



3

Yaşanan bu olay anında sosyal medyaya yansıdı. Kullanıcılar "yalan söylüyorlar bu bir şov değil gerçekti" dedi.



4

Törende olan Vanity Fair yöneticisi Ramin Setoodeh'in Twitter'da olayla ilgili açıklama yaptı. Setoodeh paylaşımında "Bunun olması planlanmamıştı. Bu gerçek" dedi.



5

Ödülü aldığı sırada konuşan Smith gözyaşlaraını tutamadı ve ödülü veren Akademi'den özür diledi. Smith "Akademi'den özür dilemek istiyorum, aday arkadaşlarımdan özür dilemek istiyorum. Bu güzel bir an" açıklamasını yaptı.



6

Oyuncu "Sanat, hayatı taklit eder. Ben çılgın bir baba gibi görünebilirim. Ama sevgi size çılgınca şeyler yaptırır" diyerek konuşmasını bitirdi.



7

Rock ve reji ekibinin soğukkanlılıkla hiçbir şey olmamaış gibi törene devam etitkleri öğrenildi.



8

Ünlülerden de tepki gecikmedi. Birçok ünlü sosyal medya hesabından yaşanan olay ile iglili açıklama yaptı. Paylaşımlarda ünlü oyunucu haklı bulan da vardı haksız bulan da.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr