17.11.2023-15:20 (Son Güncelleme:17.11.2023-15:20)


1

Yeni şarkısı olan 'Üstadım' için kamera karşısına geçen dansçı ve şarkıcı Didem Kınalı, geçtiğimiz gün Seyrantepe'de bulunan stüdyosuna gitmişti. Yeni şarkısının klip çekimini gerçekleştiren Kınalı, kırmızı derin yırtmaçlı elbisesiyle gözleri kamaştırdı. Klip çekimi öncesi gazetecilerle bir araya gelen ünlü dansçı kendisine sorulan sorulara yanıt verirken Yıldız Tilbe'nin kendisine uğurlu geldiğini belirtti.



2

Kınalı, "Yıldız Tilbe bana hep uğurlu geldi. Sağ olsun desteğini bir an olsun esirgemiyor. Dün gece de beraberdik. Bizler kahve içerken balkonda 5 dakikada bana yeni bir şarkı besteledi. Allah vergisi özel bir yeteneği var bu anlamda" cümlelerini kurdu.



3

Kınalı'ya daha önceki röportajlarında, "Zengin erkekler şişko ve çirkin oluyor, bende hep fakirleri çekiyorum" açıklaması hatırlatılınca Kınalı, "Espri olsun diye söyledim ama baya bir tepki çekmiştim. Buradan tüm zenginlere selam yollamak istiyorum, lütfen beni yanlış anlamasınlar" diyerek gülmeye başladı.



4

Son günlerde gündemi en çok meşgul eden konulardan biri olan sosyal medya fenomenlerinin ultra lüks hayatlarına ilişkin soruya da samimi bir cevap veren ünlü isim, "Eskiden Koç'lar Sabancılar vardı, fenomenler onları da geçti. Biz hafta sonu gelse de işe gitsek diye bekliyoruz, bazıları parayı götürüyor. Güzellik merkezlerinde bu kadar para varsa biz de açalım kardeşim, nedir bu!" cümleleriyle tepki gösterdi.



5

İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil'in tekrardan evlenmek istemeleri hatırlatılan Kınalı, sert tepki verdi. Kınalı açıklamalarında şu cümleleri kaydetti:



6

''Yaşıtları torun tombalak seviyorlar ama ne fayda, onların durulacağı yok. 40'ından sonra azanı teneşir paklar derler. Ne diyeyim ben? Herkes yaşının olgunluğunu yaşamalı. Torunları yaşındaki kızlara da bakmasınlar bir zahmet. 5-10 yaş tamam diyoruz da, 40 yaş farkı nedir arkadaş, ayıp gerçekten! Ben hadi çok aşık oldum diyelim, anca kendimden 5-10 yaş büyük birisiyle birlikte olabilir. Ama bunlar ipin ucunu kaçırmış.''

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr