Ortak Yayın İçin Uğur Dündar'ı İşaret Eden Binali Yıldırım'a Dündar Cevap Verdi

AK Parti İstanbul adayı Binali Yıldırım'ın, Ekrem İmamoğlu ile yapacağı ortak yayını yönetmesi için Uğur Dündar'ı işaret etmesine Dündar'dan cevap geldi. Dündar, "Böyle bir sorumluluk bana verilirse son derece adil olacağımdan beni tanıyan ve bilen kimsenin şüphesi yoktur" dedi.

08.06.2019-09:41 - (Son Güncelleme: 08.06.2019-09:34)

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Binali Yıldırım'ın Ekrem İmamoğlu ile çıkacağı televizyon programı için "Bir stüdyoda çekilsin. Programı kimin yöneteceği hususu benim için fark etmez. Mesela tecrübeli olması açısından Uğur Dündar'ı tercih ederim. Fakat başka birini istiyorlarsa ona da eyvallah" sözlerine Uğur Dündar cevap verdi. Dündar, "Böyle bir sorumluluk bana verilirse son derece adil olacağımdan beni tanıyan ve bilen kimsenin şüphesi yoktur" dedi.

Independent Türkçe'ye açıklamalar yapan Dündar, "Sayın Binali Yıldırım'a bana duyduğu güven için teşekkürlerimi sunuyorum" dedi ve ortak yayının demokrasimizi güçlendireceğine inanıyorum sözlerini kullandı. Dündar yayın hakkında şunları kaydetti:

"Türkiye'de iki lider arasındaki son canlı yayın tartışması 2002 seçimlerinin hemen öncesinde, en fazla oyu alacağı anketlerde ortaya çıkan AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile CHP Genel Başkanı Deniz Baykal arasında yapılmıştı ve onu ben yönetmiştim. Yayının ardından her iki lider bana içtenlikle teşekkür etmişlerdi. O yayının son derece dürüst ve adil bir yayın olduğu iki liderin de ortak fikriydi."

Dündar, "Ben yarım asırdır televizyonculuk yapıyorum, senelerce TRT'de görev yaptım. 1990'larda da siyasi parti liderlerinin katıldığı açık oturumları ben yönetirdim" dedi. Programın bir stüdyoda yapılması fikrine destek veren Dündar, "Tabii ki bir ortak yayın olmalı. Örneğin TRT İstanbul Televizyonu'nun stüdyoları kullanılabilir ve isteyen kanallar ortak yayınla bu programı seyircilerine verebilir" dedi.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal