Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Mehmetçik Mahallesi'nde gerçekleşen olay herkesi şaşırttı. Gece saatlerinde barışma sesi duyan komşu koca ile konuşmak için eve gitti. Adamın söylemlerinden şüphelenen komşu polis ekiplerine haber verdi. Cinayet şüphesi ile eve girmek isteyen polis ekipleri kadının başka yerde olduğunu öğrendi.
Denizli'de gerçekleşen olayda gece saatlerinde duyulan sesler komşuyu rahatsız edince nedenini öğrenmek için komşusunun evine giden kişi duydukları karşısında şüphelendi. Aldığı cevaplar çelişkili gelince polis ekiplerine haber verdi. Güvenlik ekipleri olay yerine gidince evde bulunanları kapıyı açmaması üzerine çiftin telefonları bulundu. Eve girmeyi düşünen ekipler ilerleyen saatlerde Y. İ.’nin telefonu açmasıyla derin bir nefes aldı.
Y.İ’nin telefonla ulaşan ekipler kadının başka bir yerde olduğunu öğrendi. Polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden alınan kadın eve götürülerek ilk ifadesi alındı. Kadın seslerin yoldan geldiğini ve herhangi bir olumsuz durumun olmadığını aktardı.