Ordu’dan Eğitime Tam Destek: 1 Yılda 40 Okul

Ordu’da eğitim alanında ihtiyaca gerek duyulan okul binalarının kazandırılması mücadelesi sürerken Ordu Valisi Tuncay Sonel, 40’ıncı okulun yapım protokolüne de imzaladı.

08.06.2021-18:41 - (Son Güncelleme: 08.06.2021-18:45) Ordu’dan Eğitime Tam Destek: 1 Yılda 40 Okul

Hem depreme karşı dayanıksız ve riskli okul binalarının yıkılacak olması, hem de tekli eğitime geçebilmek için gerekli olan okul binalarının devlet-hayırsever işbirliği ile kazandırılması için birçok mücadele gösteren ve kısa zamanda 41 okul binası inşasını hedeflerine ekleyen Vali Tuncay Sonel, bu hedefine yaklaşmış oldu. İş insanı Nedim Şahin ve abileri tarafından Cumhuriyet Mahallesine yapılacak 12 derslikli okulun protokolü imzalandı. 

Ordu'nun saygın ve hatır sayılır merhum babası Nail Şahin’in adını taşıyacak olan okul için, bugün Valilik Makamında protokol imza töreni gerçekleştirildi. Meydana gelen törende açıklamalarda bulunan Vali Tuncay Sonel, göreve geldiği günden bu yana Ordu’ya devlet hayırsever işbirliği ile 41 okul kazandırma hedefinin olduğunun altını çizerek, hayırsever işadamı Nedim Şahin’e eğitime verdiği katkılardan dolayı Ordulular adına teşekkürlerini sundu. Vali Sonel, il genelinde 40. okulun protokolünü imzaladı.

12 DERSLİK ORTAOKUL YAPILACAK

Vali Sonel, bol bol dua edip teşekkürlerde bulunarak 'Merhum Nail Şahin amcamız Ordu’muzun eşraflarından. Mekânı cennet olsun. Yetiştirdiği çok güzel evlatları var. Sebahattin Şahin, Nizam Şahin, Şahap Şahin abilerimiz olsun Nedim Şahin kardeşimiz olsun hepsi de yöremizin değerli esnaflarından, iş insanlarından. Allah razı olsun. Cumhuriyet Mahallemizde 12 derslikli ortaokulumuzu, merhum Naim şahin amcamızın adına yapacaklar. Kendilerine Ordu’muz adına, orada okuyacak çocuklarımız adına, gençlerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz. Vesile olanlardan Allah razı olsun. Hayırlı, uğurlu olsun, işlerinde de bol ve bereketli kazançlar diliyoruz. Allah sayılarınızı arttırsın.'

İş insanı Nedim Şahin ise, Ordu’ya eğitim yuvası kazandırmanın sevincini duyduğunu belirterek, 'Cumhuriyet Mahallesinde bulunan ve Milli Eğitim Müdürlüğüne ait okul yerine, merhum esnaf babam Naim şahin adına 12 derslikli okul yaptırma şerefine nail oluyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum' diyerek, sözlerine son verdi. Yaptığı konuşmaların ardından, Altınordu İlçesi Cumhuriyet Mahallesinde yapılacak 12 derslikli “Nail Şahin İlkokulu/Ortaokulu”nun yapım protokolü, Vali Tuncay Sonel, İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu ve Hayırsever iş insanı Nedim Şahin tarafından imzalandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal