Ordu'da imam nikahlı kadının ölümü araştıran polisi şaşırtan detay!

Ordu'da yaşayan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Öznur Temiz'in (27), yalnız yaşadığı evde ölü olarak bulundu. Temiz, polis tarafından çıplak halde bulunurken genç kadının ölümü üzerine başlatılan soruşturma kapsamında farklı bir olay ortaya çıktı. Öznur Temiz'in dini nikahlı eşi N.T.'nin resmi nikahlı eşi C.T.'nin de 2 gün önce yaşadığı evin balonundan düştüğü öğrenildi.

12.04.2022-00:52 - (Son Güncelleme: 12.04.2022-00:52) Ordu'da imam nikahlı kadının ölümü araştıran polisi şaşırtan detay!

Ordu'nun Ünye ilçesinde meydana gelen olay duyanları şaşkına çevirdi. Edinilen bilgilere göre kendisinden 3 gündür haber alınamayan 27 yaşındaki Öznur Temiz, yalnız yaşadığı evde çıplak bir şekilde ölü olarak bulundu. Polis ekipleri Temiz'in ölümüne ilişkin geniş çapta bir soruşturma başlatırken genç kadının N.T isimli bir adamla dini nikahlı olduğunu belirledi.

Soruşturma dosyası çerçevesinde Öznur Temiz'in dini nikahlı eşi olan N.T.'nin resmi nikahlı eşi olan C.T.'nin de bir binanın 1. katında olan evinin balkonundan düştüğü tespit edildi. Olayın farklı yöne gitmesi sonrası polis iki olay arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırmaya başladı.

Öznur Temiz'in evine girip çıkan şüpheli takibe alındı

Öznur Temiz'in evine girip çıkan şüpheli takibe alındı

Çamurlu Mahallesinde bulunan 6 katlı binanın 2'nci katında yaşayan ve eşiyle boşanma aşamasında olan Öznur Temiz'den haber alamayan yakınları durumu polise bildirdi. Yapılan ihbarı değerlendiren polis ekipleri ise dün akşam saatlerinde Öznur Temiz'in evine girdi ve genç kadını yatakta çıplak bir şekilde yatarken buldu. Yapılan kontrollerde ise Öznur Temiz'in hayatını kaybettiği belirlenirken olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmalarını tamamlanması sonrası genç kadının cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için sağlık ekipleri ambulansıyla Ordu Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı.

Polis ekipleri Öznur Temiz'in ölümü sonrası geniş çaplı bir soruşturma başlatırken yapılan araştırmada Öznur Temiz'in evine 1 kişinin girdiği tespit edildi. Genç kadının telefon kayıtları incelemeye alınırken çok yakın tanıdıkları da sorguya alındı. Güvenlik kamera görüntüleri incelemesi sonrası ise eve giren bir kişinin kimliği tespit edilirken henüz adı açıklanmayan kişinin yakalanması için bir çalışma başlatıldı.

Öznur Temiz'in evine girip çıkan şüpheli takibe alındı

Evde yapılan incelemelerde ise uyuşturucu olduğu nitelendirilen maddelerin bulunduğu öğrenilirken genç kadının kesin ölüm nedeninin yapılacak olan otopsinin ardından belirleneceği bildirildi.

Diğer taraftan, Öznur Temiz'in yaklaşık 1 yıl önce dini nikah kıydığı N.T.'nin, resmi nikahlı eşi C.T.'nin 1. katta bulunan evinin balkonundan çamaşır asarken düştüğü öğrenildi. Yaralı olarak hastaneye kaldırılan C.T.'nin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken polis ekiplerinin iki olay arasında bir bağlantı olup olmadığını araştırmaya başladıkları bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal