Ordu'da bir esnaf stokçulara inat kampanya başlattı: Çelik kapı alana 5 litre yağ hediye!

Ordu’nun Ünye ilçesinde çelik kapı ticareti yapan bir esnaf, yağ stokçularına karşı ilginç bir kampanya başlattı. Esnaf, stokçulara karşı protesto yapmak için çelik kapı alana 5 litrelik yağ hediye ediyor.

07.03.2022-17:03 - (Son Güncelleme: 07.03.2022-17:03) Ordu'da bir esnaf stokçulara inat kampanya başlattı: Çelik kapı alana 5 litre yağ hediye!

İlçenin, Akkuş-Niksar Caddesi üzerinde çelik kapı ticareti yapan Kamil Kaymak ve babası Musa Kaymak, toptan gıda işi yapan dostlarının desteğiyle çelik kapı alana hediye yağ kampanyası düzenlemeye başladı. Özellikle son zamanlarda ülkemizde ortaya çıkan yağ stoklama ve zam gelecek söylentilerine inat böyle bir kampanya düzenlediklerini ifade eden Kamil Kaymak, “Devletimizin yandayız” mesajı vererek diğer esnaflara da böyle kampanyalar düzenlemesi için çağrıda bulundu.

"Gün birlik olma günü"

Ülke genelinde yağ dedikodularının çıkmasıyla vatandaşların birlik ve beraberlik içerisinde olması gerektiğinin altını çizen Kamil Kaymak, “Dünyamızda son zamanlarda olan savaşlardan ötürü hammaddeden kaynaklı yağlara büyük bir artış söylentisi çıkmaya başladı. Bazı kurumsal marketler yağları depolarına sakladı veya satışa sunmadı. Tabii, bununla birlikte vatandaşlarımızın sıkıntı çektiğini gördüm. Benim de arkadaşlarımın çoğu gıda toptancısı olduğu için onların da verdiği destekle iş yerimize yüklü miktarda yağ aldım. Ve bunu vatandaşıma kazandırmak anlamında iş yerimizde çelik kapı alana vatandaşa ihtiyacı olduğu durumda yağ vermek için bu yola girdim. Gün birlik günü, komşusu açken tok yatmak bizim kültürümüzde yok. Zaten vatandaşlarımıza her anlamda yardımcı olmak için önümüzde Ramazan ayı var. Zaten buna istinaden böyle bir kampanya yaparak vatandaşlarımıza 5 litrelik yağ hediye etmek istedik. Vatandaşlarımızın aklına sakın şu düşünce gelmesin; kapılarımızın fiyatlarında asla değişim olmadı.” ifadelerini kullandı.

Ordu'da bir esnaf stokçulara inat kampanya başlattı: Çelik kapı alana 5 litre yağ hediye!

Evladının böyle bir kampanya yapmasından dolayı gururlu olduğunu ifade eden Musa Kaymak ise "Ben Ünye'de bir iş insanıyım, oğlumun yapmış olduğu bu hareketi takdir ettim. Ülkemizde ve memleketimizde bu gibi durumlar olduğunda çocuklarımın da iş yerinde böyle bir hareket yapması beni de mutlu etti." şeklinde konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal