Ordu Valiliği Maske Dağıtacak!

Ölümcül coronavirüsle mücadelede Ordu Valiliği vatandaşa destek olmak amacıyla maske dağıtma kararı aldı. Bu doğrultuda valilik tarafından 617 bin 600 maske sözü verildi.

28.04.2020-11:09 - (Son Güncelleme: 28.04.2020-10:53) Ordu Valiliği Maske Dağıtacak!

Ölümcül coronavirüsle mücadelede Ordu Valiliği vatandaşa destek olmak amacıyla maske dağıtma kararı aldı. Bu doğrultuda valilik tarafından 854 bin 600 maske sözü verildi.

Ordu Valisi Seddar Yavuz, COVID-19 salgından ötürü kent genelinde bugüne kadar vatandaşlara 617 bin 600 maske dağıtıldığını dile getirdi. Vali Yavuz, konuya yönelik aktardığı yazılı açıklamada, coronavirüs salgınının ilerlemesini engellemek için ulusal düzeyde önlemlerin hız kesmeden uygulandığına vurgu yaptı.

MASKE DAĞITIMI NEREDE OLACAK?
Koruyucu maskenin ücret karşılığı satışının yasaklanmasıyla vatandaşlara ücretsiz maske dağıtımı için çeşitli desteğin uygulandığını belirten Vali Yavuz, vatandaşlara ücretsiz maskelerinin, Valilik koordinasyonunda başta açık semt pazarları girişinde, toplu taşıma araçlarına binecekleri noktalarda, yol kontrol noktalarında dağıtıldığını belirtti.

Yavuz, 10'dan fazla personel barındıran iş yeri ve işletmelere de maskelerinin gönderildiğine vurgu yaparak, eczaneler ve PTT dağıtıcıları tarafından maske dağıtımının da devam ettiğini dile getirdi.

"TOPLAMDA 854 BİN 600 MASKENİN DAĞITIMI YAPILMIŞ OLACAK"
Vali Yavuz'un söz konusu yazılı açıklaması şöyle devam etmektedir: "Bugünden itibaren de 237 bin maskenin daha dağıtımı eczaneler ve PTT aracılığıyla sürdürülüyor. Toplamda 854 bin 600 maskenin dağıtımı yapılmış olacak." 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal