Orangutana yakalanan adamın korku dolu anları!

Hayvanat bahçesi ziyareti esnasında başına gelen korku dolu anlar saniye saniye kamera görüntülerine yansıdı. İşte haberin detayları...

08.06.2022-16:08 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-16:39)

Söz konusu orangutanların, özellikle insanlara karşı saldırgan oldukları bilinmektedir. Fakat bu hayvanlardan birinin daha çok kızgın olduğu ve agresif tavırlar gösterdiği görüldü. Endonezya'da yer alan hayvanat bahçesinde gerçekleşen bu olay kamera görüntülerine an be an yansıdı.

Zavallı adam orangutana yakalandı 

Öte yandan sosyal medyada paylaşılan görüntülerde, kafese çok yakın bir mesafeye gelen hayvanat bahçesi ziyaretçisi, orangutan tarafından tişörtünden yakalandı. Ardından ziyaretçiyi kendine doğru çeken orangutan, bir süre ardından adamı bacağından yakaladı ve onu ısırmaya girişiminde bulundu. 


Adamın kurtulma çabaları ise kamerada 

Ayrıca hayvanat bahçesindeki diğer bir kişi, çaresiz ziyaretçiyi kurtarmak adına yoğun bir çaba sarf etti. Korkunç olayda zavallı adamın durumunun ise iyi olduğu belirtildi. Sosyal medyada orangutanlara yönelik yapılan yorumlarda, "Seni parçalara ayıracak kadar güçlüler", "Önce yüzünüze ve ellerinize yaklaşırlar" diye söylendi.


Hüsna Gizem Güven
husnagguven@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal