Önder Özen'den Transfer Yorumları

Ünlü spor yorumcusu Önder Özen Süper Lig'de yapılan transferler hakkında görüşlerini belirtti.

01.02.2020-16:36 - (Son Güncelleme: 01.02.2020-16:31) Önder Özen'den Transfer Yorumları
İşte Önder Özen'in transferler hakkında yaptığı yorumlar:

"Trabzonspor'da dikkatimi çeken oyuncu Manoel. Çok eski tanıyorum diye olabilir. 2008'de U18 takımında oynuyordu, nerede olsam, oraya istedim. Öyle bir kulüpteydi ki, Brezilya'nın Gençlerbirliği Atletico PR'dir. Başkanı da İlhan Cavcav gibidir. Oyuncuları çok değerliydi, paraları da başkaydı."

"Son 2 yıldır izlemedim ama ondan öncesini çok beğendiğim bir oyuncu. Bıraktığım gibiyse, çok iyi katkı yapacağını düşünüyorum. Uzun değil ama çok sıkı bir stoper."

"Galatasaray'da sol taraf için işlem tamam, Saracchi. Herkes mutabık. Onyekuru da aynı şekilde, Babel'den dönen boşluk ve arkadaki memnuniyetsizliği ortadan kaldıracak oyuncu geldi."

"Bir stoper memnuniyetsizliği vardı. Stoper olmadı, onun dışında fena bir dönem geçirmediklerini söyleyebiliriz."

"Jesse'yi geçen sezon Eskişehir'de çok beğenmiştim, orada da ciddi baskı altında futbol oynadı. Eskişehir tribünleri de baskı altına alır oyuncuyu, zaman zaman öne çıkabilecek bir oyuncu. Stoper dışında tamam."

"Fenerbahçe'nin beklentisi, taraftarların da camianın da beklentisi sol bek transferiydi, gerçekleşmedi. Sınırlayıcılar var, engeller var, parayı kullanma anlamında engeller vardı."

"Bir stoper alındı sadece, yeterli mi? Sayı olarak yeterli ama niteliğin daha önemli olduğu döneme girdik. Falette oynamadı ama oynadığı maçlarda çok da kötü değildi."

"Falette'yi UEFA'dan birkaç maçından hatırlıyorum. Frankfurt'ta Kovac çalışıyordu, çok başarılıydı. Üçlü oynadılar ve sol stoper olarak oynadı. Acaba Fenerbahçe, Rami de biraz devreye girerse, sol beki tolare edebilmek için, defansı üçlü yapıp, kenarlarda daha hücumcu isimlerle devam edebilir mi diye düşünüyorum."

"Jailson'u ben takdir edilesi buluyorum. Oyunculuk, karakter puanı yüksek. Sesini çıkarmadan elinden geleni yapmaya çalıştı çocuk."

"En büyük transfer Sergen Yalçın. Ben Abdullah Avcı'yı da çok beğeniyordum, Sergen Yalçın'ı da beğeniyorum. Avcı'nın uzmanı olduğu 2 strateji var, kusursuz oynatabileceğini düşünmüştüm. Sergen Yalçın'ı enerji katma anlamında başarılı buluyorum. Camianın evladı olması ve Beşiktaş'ın insan kaynağındaki en değerli isimlerden biri olması anlamında ivme verecek. Sergen Yalçın için yılın trnasferi diyebiliriz."

Son Dakika Spor Haberleri için aşağıya kaydırın.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal