'Önce Fenerbahçe, Sonra Barcelona'

Belçika kulübü Westerlo'ya 1 seneliğine kiralanan Berke Özer, Fenerbahçe'deki durumu ile ilgili açıklama yaptı.

08.05.2020-14:05 - (Son Güncelleme: 08.05.2020-14:01) 'Önce Fenerbahçe, Sonra Barcelona'

Altınordu’dan Fenerbahçe’nin yolunu tutan Berke Özer, sarı- lacivertlilerde yeterince şans bulamamış ve Westerlo kulübüne kiralık olarak transfer olmuştu. Belçika’da geçirdiği süreç, coronavirüs zamanları, transfer durumu ve Fenerbahçe kariyeri ile ilgili açıklama yapan genç eldiven, "Fenerbahçe için hazırım" çağrısında bulundu.

Berke Özer, Belçika’daki zamanı için, "Barış Alıcı ile beraber, kulübün verdiği program doğrultusunda evde çalıştık. Açıkçası önce Avrupa'da yaşanmaya başladığı için biraz daha önce tecrübe etme imkânı bulduk. Tüm dünya için üzücü bir durum. Ailelerimizle haberleştik. Süreçten haberdar olduk" ifadelerini kullandı.

'ÇOK GÜZEL BİR YURTTA KALDIK, BÖYLE BİR ORTAM BEKLEMİYORDUM'

Türkiye’ye geri dönüş sonrası Gümüşhane’deki yurtta karantina altına alındığı zaman için ise genç file bekçisi, "İl Müdürlüğü, bisiklet ve çeşitli spor aletleri imkânı sundu. Çok güzel bir yurtta kaldık. Personel de yardımcı oldu. Kendimi evimde gibi hissettim. Böyle bir ortam beklemiyordum" dedi.

BERKE ÖZER’DEN FENERBAHÇE AÇIKLAMASI

Fenerbahçe kariyeri için açıklama yapan Berke Özer, "Yurt dışından da teklif vardı. Küçüklükten beri tuttuğum takıma transfer oldum. Bu duyguyu yaşadığım için çok mutluyum. Hiç umutsuzluğa kapılmadım. Sıramın geleceğini düşünüyor ve biliyorum" şeklinde konuştu.

'FENERBAHÇE İÇİN HAZIR OLDUĞUMU DÜŞÜNÜYORUM'

Transferinde Hasan Çetinkaya’nın rolünün altını çizen Berke Özer, ”Bize hep destek oldu. Kendimi geliştirebilmem için çok önemliydi. Çok iyi yaptığımızı düşünüyoruz. Westerlo'da başarılı bir sezon geçirdiğimi, kalmam istenirse Fenerbahçe için hazır olduğumu düşünüyorum” değerlendirmesi yaptı.

'GÜZEL BİR REKABET OLACAK'

Berke Özer kendisine duyduğu güveni ise şu cümlelerle ifade etti:

“Rahat ve soğukkanlı bir yapım var. Yurt dışında oynamanın bana büyük katkısı olacak. Oynayarak, hazır bir şekilde dönüyorum. Taraftarımızın da desteğini hissediyorum. Kendime güveniyorum. Fenerbahçe kaleci sorunu yaşamaz diye düşünüyorum. Türk oyunculara güvenmek gerekiyor. Sadece Altay değil Harun (Tekin) ağabey de çok değerli bir kaleci. Güzel bir rekabet olacak.”

'ÖNCE FENERBAHÇE, SONRA AVRUPA'

Berke Özer gelecek planı ile ilgili ise, ”Daha yolun başındayım. Bir şeyleri başarabilmek için çok büyük fedakârlıklar gerekiyor. Öncelikle hep bir sonraki maçı düşünüyorum. Elbette Fenerbahçe’nin kalesini korumak hedeflerim arasında. Sonra yurt dışında oynamak istiyorum” açıklamasını yaptı.

'KAHRAMANIM VOLKAN DEMİREL’Dİ'

Diğer yandan Volkan Demirel ile olan iletişimi için de Berke Özer, "Volkan Demirel ile tanışmak çocukluk hayalimdi, benim kahramanımdı. Onunla antrenman yapmak ve vakit geçirmek hayatımdaki en büyük mutluluklardan. Aramızda harika bir iletişim var. Hep bana destek oluyor. Onun gibi uzun seneler bu takıma hizmet etmek, hatta Avrupa'da kupa kaldırmak istiyorum" diye belirtti.

'İDOLÜM NEUER, GİTMEK İSTEDİĞİM AVRUPA TAKIMI BARCELONA'

İdolünün, Alman devi Bayern Münih’in deneyimli file bekçisi Manuel Neuer olduğunu aktaran Berke Özer, "Komple bir kaleci olduğunu düşünüyorum” derken, Avrupa’ya transferinde ise, “Bir sistem takımı olan Barcelona’da oynamak isterdim” ifadeleriyle konuşmasını sonlandırdı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal