Önce deprem sonra sel vurdu: Görüntüler görenleri dehşete düşürdü

Yaklaşık 1,5 ay önce yaşanan depremle yıkılan Şanlıurfa’da bu kez de sel felaketi yaşandı. Felaketin son görüntüleri ortaya çıkarken, görüntülerde alt geçitteki araç ve vatandaşların su tarafından yutulması kan dondurdu.

17.03.2023-09:28 - (Son Güncelleme: 17.03.2023-17:26) Önce deprem sonra sel vurdu: Görüntüler görenleri dehşete düşürdü

Şanlıurfa ile Gaziantep’i bağlayan Abide Köprülü Kavşağı’nın alt geçidinde sel felaketinin yarattığı dehşet anları ortaya çıktı. Ortaya çıkan görüntülerde alt geçitteki araç ve vatandaşların su tarafından yutulduğu görüldü.

Görüntüler görenleri dehşete düşürdü

İHA’da yer alan habere göre; Şanlıurfa ve Gaziantep'i birbirine bağlayan Abide Köprülü Kavşağı alt geçidinde sel sularına kapılan araçların görüntüleri ortaya çıktı. Şanlıurfa ve Adıyaman illerinde etkisini artıran sağanak yağış sele neden oldu.

Şanlıurfa Sel

Sel, Şanlıurfa ve Adıyaman'da can kayıplarına neden olurken ev ve işyerlerini su bastı. Şanlıurfa'da 14 Mart günü sabah yaşanan sel felaketinde Haliliye ilçesinde bulunan Abide kavşağında mahsur kalan 6 kişi hayatını kaybetti. Alt geçitte mahsur kalan araçların sel sularına görülmesine ait yeni görüntüler ortaya çıktı. Dehşete düşüren görüntülerde alt geçitteki araçlar ile içerisindeki vatandaşların saniyeler içerisinde suyun yuttuğu yer alıyor.

Köprülü kavşakta yapılan çalışmada şu ana kadar 6 kişinin cansız bedenine ulaşıldı. Ekipler, bölgede arama ve tarama çalışmalarını tamamladı.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal