27.04.2022-14:05 (Son Güncelleme:12.09.2023-16:04)


1

Dünya tarihinin en ilginç olayı 1979 yılında yaşandı. 23 yaşındaki genç kadın cenaze arabasını kaçırıp, ölü adamla ilişkiye girdi.



2

Nekrofili bağımlısı olan genç kadın, ilk olayın ardından 40 cesetle daha ilişkiye girdiğini itiraf etti.



3

Ölüm kokusunu oldukça erotik bulduğunu dile getiren kadın, birçok film ve kitaba konu oldu.



4

Ölü insanlarla ilişkiye giriyor

Ölü insanlarla ilişkiye giriyor

Daha 23 yaşlarındayken mumyacı çıraklığı yaptığı dönemlerde bir cenaze arabasını kaçırıp, ölmüş adamla cinsel ilişkiye girdikten sonra yakalandı. Yakalandığında nekrofili bağımlılığını açıkça itiraf eden kadının 40 ölü erkeğin listelendiği 4 sayfalık bir mektubu bulunuyordu.



5

O dönemlerde sadece cenaze arabası çaldığı için suç alan Greenlee, sadece 11 gün ceza aldı. Nekrofili bağımlısı olan genç kadın ilerleyen yıllarda Feral House tarafından yayınlanan Apocalypse Culture adlı kitap için çok özel itiraflarda bulundu. Suç makinası olarak dünya tarihine geçen kadının ilginç hayat hikayesi, birçok film ve kitaba konu oldu.



6

İlk ilişkisinden sonra nakrofolinin kendisi için daha anlamlı olduğunu fark ettiğini dile getiren Morg Faresi, "Nekrofilinin benim için daha anlamlı olduğunu anladım. Bununla ilgili bir sorun yaşamamın nedeni, kendimi kabul edemememdi. Hâlâ hayatımı başkalarının standartlarına göre yaşamaya çalışıyordum. Bunu kabul etmek kendimle barıştırdı" dedi.



7



8

Nekrofili nedir?

Nekrofili nedir?

Nekrofili, necro (ölü) kelimesinden türetilmiş bir tür cinsel yönelim bozukluğudur. Nekrofili insanlar, cesetlere ilgi duymaktadır. Özellikle bu cinsel sapkınlığa yönelen insanlar, genel olarak cinsel ihtiyaçları için cinayet işleme yoluna gitmektedirler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr