18.03.2022-13:46 (Son Güncelleme:18.03.2022-13:46)


1

UEFA Avrupa Ligi Son 16 turu rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Galatasaray, 0-0'ın rövanşında İstanbul'da oynadığı mücadelede sahadan 2-1'lik mağlubiyet ayrıldı.



2

İspanya'da oynanan ilk karşılaşmada alınan skorun ardından tur umutlarını İstanbul'a taşıyan temsilcimiz Galatasaray, ilk yarıda Marcao'nun muhteşem kafa golüyle bir kez daha tur adına umutlandı.



3

Bulduğu golün ardından taraftarının da desteğini iyice arkasına alan sarı kırmızılılar için gecenin kalan bölümü hayal kırıklığı yarattı. Ünlü yorumcu Ömer Üründül, Galatasaray'ın Barcelona karşısında aldığı mağlubiyetin ardından kupaya veda etmesinin ardından yaptığı açıklamalarla büyük ses getirdi. Ömer Üründül, karşılaşma ile ilgili yaptığı değerlendirmelerde ;



4

Ömer Üründül : İşin ciddiyetinin bilincinde olan Barcelona'nın dün geceki maça üst düzey motivasyonla çıkacağı ve alışılmış pas trafiğiyle oyunu domine edeceği bilinen bir gerçekti. Önemli olan Galatasaray'ın ne yapacağıydı.



5

Ömer Üründül : Sarı-kırmızılı futbolcular, ilk yarı müthiş taraftar desteğiyle sahaya etkili bir direnç koydular. Alan daraltan savunma kurgusunda boşluk bırakmamakta azami ölçüde başarılıydılar, bunun yanında ofansif girişimler de ihmal edilmiyordu.



6

Ömer Üründül : Torrent, rakibin riskli oynayacağını bildiğinden, 'İşe Gomis'le başlayayım' dedi, bu düşüncesi de neredeyse tutuyordu.



7

Ömer Üründül : Gomis 5. dakikada çok önemli bir pozisyon kaçırdı, kornerden Marcao'nun kafa golü takıma büyük moral kazandırdı. Oyunu bundan sonra tutabilmek önemliydi ama Pedri'den kolay bir gol yendi. İkinci devre başında yenen gol kalan bölümler için işleri artık çok zora sokmuştu.



8

Ömer Üründül : Moral motivasyonun bozulacağını düşünmüştüm ama Galatasaraylı futbolcular bu maça o kadar kendilerini inandırmışlar ki fiziki yorgunluğa rağmen aynı disiplin içinde mücadeleye devam ettiler.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR