27.01.2022-16:18 (Son Güncelleme:27.01.2022-17:17)


1

FIRTINA GÖZÜNE KESTİRDİ!

FIRTINA GÖZÜNE KESTİRDİ!

Süper Lig devlerinden Trabzonspor transferde dur durak bilmiyor. Bordo mavililerde transfer anlamında gündeme son olarak çok sürpriz bir isim gündeme geldi. Trabzonspor'un, Alman ekibi Werder Bremen formasını terleten ve önceki zamanlarda A Milli Takım'ın formasını giydiği bilinen Ömer Toprak ile ciddi bir şekilde ilgilendiği öğrenildi. Bu anlamda Ömer Toprak, Türk futbolunda yeniden gündeme gelen bir isim haline geldi.



2

FUTBOLCUNUN HAYATI

FUTBOLCUNUN HAYATI

Yıldız futbolcu Ömer Toprak, 21 Temmuz 1989 yılında Almanya'nın Ravensburg şehrinde doğdu. Futbola ise bu şehrin takımının altyapısında başladı. Ardından Freiburg altyapısının yolunu tuttu. Oynadığı futbolla başarılı bir görüntü çizen futbolcu Freiburg takımının A takım seviyesine yükselmeyi başardı. Sonrasında ise Alman ekibi Leverkusen'a transfer oldu. Futbolcu Leverkusen'da gösterdiği başarılı performansla büyük ses getirdi. Leverkusen performansı sonrası Alman devi Dortmund'un yolunu tuttu. Dortmund'un ardından ise Werder Bremen'e transfer oldu. Abdullah Avcı'nın yıldız futbolcunun stopere takviye edilmesini çok istediği gelen bilgiler arasında yer alıyor. Bu anlamda Ömer Toprak'ın Trabzonspor'a transferiyle ilgili yakın zamanda önemli gelişmelerin yaşanması bekleniyor.



3

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

HANGİ TAKIMLARDA OYNADI?

Stoper olan futbolcu Ömer Toprak kariyerinde; Ravensburg, Freiburg, Leverkusen, Dortmund, Werder Bremen formalarını giydi. Ayrıca eskiden A Milli Takım formasını terletmiştir. Önceden Almanya'nın alt yaş kategorilerinin milli formasını da giymiştir. Werder Bremen formasını terleten Ömer Toprak, 83 kg ağırlığındadır. Werder Bremen'in yıldız futbolcusu Ömer Toprak'ın, Trabzonspor'a transfer durumu gündeme bomba gibi düşmüştür.



4

BAŞARILARI NEDİR?

BAŞARILARI NEDİR?

Stoper futbolcu Ömer Toprak kariyerinde Almanya U19 takımıyla 2008 Avrupa Şampiyonu olmuştur. Ayrıca Borussia Dortmund ile Alman Süper Kupası'nı kazanmıştır.



5

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

HANGİ MEVKİDE OYNUYOR?

Yıldız futbolcu Ömer Toprak, stoper olarak oynamaktadır.



6

BOYU NEDİR?

BOYU NEDİR?

Werder Bremen'in yıldız futbolcusu Ömer Toprak'ın boyu 1.87'dir.



7

KAÇ YAŞINDADIR?

KAÇ YAŞINDADIR?

Ömer Toprak, 21 Temmuz 1989 yılında doğmuştur. Yani 32 yaşındadır.



8

NERELİDİR?

NERELİDİR?

Almanya doğumlu olan yıldız futbolcu aslen Türkiye vatandaşıdır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR