Ömer Çelik'ten Yunan Bakan Dendias'a Cevap

AK Parti Sözcüsü Çelik, Yunan Dışışleri Bakanı Dendias'ın sözlerine ilişkin, "Son derece bağnaz şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve milletimizi itham etmesi, diplomasi tarihine yakışıksızlık örneği olarak girecektir" dedi.

19.04.2021-18:34 - (Son Güncelleme: 19.04.2021-19:34) Ömer Çelik'ten Yunan Bakan Dendias'a Cevap

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. 

Çelik'in açıklamalarından öne çıkanlar: 

"DİPLOMASİ TARİHİNE GEÇECEK"

(Dendias'ın açıklamaları) İlk defa bir bakanın, ülkesinin egemenliğinden bahsederken ülkesinden değil AB'den bahsettiğini gördük. Yunan Dışışleri Bakanı Dendias'ın sözleri Son derece bağnaz, saygısız şekilde Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni ve milletimizi itham etmesi, diplomasi tarihine yakışıksızlık örneği olarak girecektir.

"KATLİAMA İMZA ATMAYA ÇALIŞIYOR"

(Sığınmacılara) Yunanistan sahil güvenlik unsurları resmen benzin dökerek, yakmaya çalışarak bir katliama imza atmaya çalışıyor.

"AKILLA İZAH EDİLECEK BİR MESELE DEĞİL"

(Emekli amirallerin bildirisi) Hemen sahiplenenlerin bunu niye sahiplendiği, eğer içeriği ve zamanlaması değiştirilmişse onlara sorulması gereken bir şeydir. Bize sorulması, akılla izah edilecek bir mesele değildir.

"EN GÜZEL CEVABI KENDİ MİLLETVEKİLLERİ VERDİ"

(CHP) Emekli amiraller bildirisi konusundaki sınıfta kalan tavırlarını örtmek için 128 milyar dolar meselesini sürekli ortaya çıkarıyorlar. En güzel cevabı kendi milletvekilleri verdi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal