Ömer Çelik’ten Türk bayrağına ve Kur’an-ı Kerime yapılan aşağılık saldırıya tepki

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Danimarka’da Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağına yapılan iğrenç saldırıya yönelik açıklamalarda bulundu.

01.04.2023-10:20 - (Son Güncelleme: 01.04.2023-17:21)

Ömer Çelik sosyal medya üzerinden yaptığı yazılı açıklamada, ""Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığın tekrarlanmasını lanetliyoruz. Açık bir nefret suçuna izin veren Danimarka makamlarını kınıyoruz. Danimarka makamlarının nefret suçunun faillerine karşı harekete geçmesi çağrımızı tekrarlıyoruz. Sürecin takipçisi olacağız." İfadelerini kullandı.

Saldırıya göz yumuldu

AA’da yer alan habere göre, AK Parti Genel Bakan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Danimarka’da Kur’an-ı Kerim ve Türk bayrağına yönelik çirkin saldırıya izin verilmesini kınadı.

Saldırıya göz yumuldu

Çelik, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Danimarka'nın ramazan ayında nefret suçlarının merkezi olduğunu belirterek, "Kur'an-ı Kerim'e ve Türk bayrağına yapılan saygısızlığın tekrarlanmasını lanetliyoruz. Açık bir nefret suçuna izin veren Danimarka makamlarını kınıyoruz. Danimarka makamlarının nefret suçunun faillerine karşı harekete geçmesi çağrımızı tekrarlıyoruz. Sürecin takipçisi olacağız." dedi.

Ömer Faruk Ekinci
ekomerfaruk@gmail.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal