Ömer Çelik'ten Dendias'ın Sözlerine Tepki!

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, bugün gerçekleştirilen ortak basın toplantısı sırasında Yunanistan Dışişleri Bakanı Dendias'ın sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

16.04.2021-01:46 - (Son Güncelleme: 16.04.2021-08:08) Ömer Çelik'ten Dendias'ın Sözlerine Tepki!

Bugün Mevlüt Çavuşoğlu ve Nikos Dendias'ın ortak gerçekleştirdiği basın toplantısında Dendias'ın Türkiye'ye karşı yönelttiği ithamlara tepkiler sürüyor.

AK Parti Sözcüsü Çelik, sosyal medya hesabından Dendias'ın Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile gerçekleştirdiği basın toplantısındaki sözlerini değerlendirdi.

"Saygısızlık ve bağnazlık bir diplomasi yöntemi değildir. Saygısızlık ve diyalog yan yana durmaz. Bağnazlığın dolaştığı yerde diplomasi bulunmaz" ifadelerini kullanan Çelik, şunları kaydetti:

"Türkiye hakkında üretilen yalanları kendi devletlerinin tezi olarak savunanlar, tarihin trajedi tarafında yer alırlar. Kim olursa olsun, bir devletin tezleri yalanla ve bağnazlıkla savunulamaz. Kendi devletini bu duruma düşürenleri yakın coğrafyamızda çok gördük. Türkiye hakkında yalan üretenlerin çıkmaz sokaktan başka adresleri yok. Bağnazlarla mücadele etmeyi iyi biliriz."

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal