Ömer 6.bölüm fragmanı

Star TV ekranlarının dikkat çeken dizilerinden birisi olan Ömer dizisinin 6. bölüm fragmanı, milyonlarca izleyenin araştırdığı konular arasına girdi. Başrollerinde Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı'nın yer aldığı Ömer dizi yeni bölümünde nelerin yaşanacağı da merak konusu oldu. İşte Ömer 6.bölüm fragmanı...

02.02.2023-11:21 - (Son Güncelleme: 02.02.2023-11:21) Ömer 6.bölüm fragmanı

Gökçe Bahadır, Barış Falay ve Selahattin Paşalı gibi isimlerin başrollerinde yer aldığı Ömer dizisinde heyecan 6. bölümle beraber devam ediyor. Her Pazartesi günü Star TV ekranlarında yayınlanan Ömer dizisi 6. bölümde neler olacağını merak edenler arama motorlarından yardım alarak araştırmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Peki Ömer 6.bölüm fragmanı yayımlandı mı? Ömer dizisi yeni bölümde neler olacak?

Ömer dizisi yeni bölümde neler olacak?

Büyük umutlarla Gamze‘ye evlilik teklifi eden Ömer, aldığı cevapla hayal kırıklığına uğrar. Babasının ısrarlarına karşı artık daha fazla dayanamayarak Süreyya ile görüşmeyi kabul eder. Fakat olaylar tahmin ettiğinden de hızlı gelişecektir.

Ömer Dizisi Yeni Bölüm

İhanete uğramanın acısıyla kıvranan Nisa, beş çocuğuyla geçimini sürdürebilmenin bir yolunu aramaktadır. Ailesinden gizli iş aramaya başlar fakat bu sırada çocukların bakımını üstlenen kızı Emine çaresiz kalır. Beklenmedik bir anda Gamze’nin Nisa’nın çocuklarına yardım eli uzatması, Gamze ve Ömer’in her şeye rağmen yeniden yakınlaşmalarına neden olur.

Ömer 6.bölüm fragmanı yayımlandı mı? 

Ömer dizisi 5. bölümün yayınlanmasının ardından Ömer 6.bölüm fragmanı da ekranlarda olacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal