Ömer 35. bölüm fragmanı: Ömer dizisi yeni bölümde neler olacak? Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman, nasıl izlenir?

Star TV’nin sevilen dizisi Ömer’in yeni bölümü ile ilgili meraklı bekleyiş arttı. Dizinin takipçileri bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde neler olacağını heyecanla bekliyor. Peki Ömer dizisi yeni bölümde neler olacak? Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman, nasıl izlenir? İşte Ömer 35. bölüm fragmanı…

04.12.2023-17:38 - (Son Güncelleme: 04.12.2023-17:38)

Selahattin Paşalı ve Gökçe Bahadır’ın başrollerini paylaştığı Ömer dizisi her hafta Pazartesi günü Star TV ekranlarında izleyenlerinin nefeslerini kesiyor. Ömer dizisi son bölümde olanların ardından izleyenler Ömer dizisi yeni bölüm özeti hakkında bilgi edinmek isterken diğer yandan da Ömer dizisi 35. bölüm fragmanı, Ömer yeni bölüm izle gibi sorgulamalar yapıyor.

Ömer dizisi yeni bölümde neler olacak?

Nevzat'ın sözleriyle içine kurt düşen Gamze, şüphelere kapılsa da Ömer'i Şule ile birlikte çalışma konusunda desteklemeyi sürdürür. Gamze'nin desteğiyle mahcup hisseden Ömer, son zamanlarda ihtiyaç duyduğu anlayışı ve desteği gösteremediği için ondan özür diler. Hem aile hem de iş sorunlarıyla boğuşan Gamze ise, Tuna'yı ihmal ettiği ve oğluyla arasındaki bağın zayıfladığı gerçeğiyle sert bir şekilde yüzleşir.

Ömer yeni bölüm

Evliliği yüzünden çocuklarıyla arası açılan Reşat, bu kararıyla bir anda yalnızlaştığını hissederken, Reşat ve çocuklardan beklediği sevgi ve kabulü görememek Çiçek'i üzer. Boşanmaya direnen Hakan, türlü yolları denemeyi sürdürür. Eda'da bir tuhaflık olduğunu fark eden Şükran ise, meselenin peşine düşer.

Bir ev tutmalarının elzem olduğunu fark eden Gamze, durumu Ömer'le paylaşsa da ekonomik olarak iyi durumda olmayan Ömer, bu fikre sıcak bakmaz. Fakat Çiçek ile soğukkanlı bir şekilde konuşmaları gerektiğinin farkındadır.

Ömer dizisi yeni bölüm ne zaman?

Ömer dizisi yeni bölüm 4 Aralık 2023 Pazartesi günü saat 20.00’de Star TV’de yayınlanacak. Ömer dizisinin yeni bölümünü televizyon ekranlarında izleyemeyecek olanlar Star TV’nin internet sitesine giriş yaparak Ömer dizisi yeni bölümünü takip edebilirler. Öte yandan Ömer dizisi 35. bölüm fragmanı da dizinin yeni bölümünden sonra yayınlanacak.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal