Olympiakos'un Sahibi Vangelis Marinakis'ten Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Seviyesiz Açıklamalar

Temsilcimiz Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi D grubu ikinci maçında kendi sahasında oynadığı Olympiakos karşılaşmasında aldığı 3-0'lık mağlubiyetin ardından Yunan ekibinin sahibi Vangelis Marinakis seviyesiz açıklamalarda bulundu.

30.09.2021-23:47 - (Son Güncelleme: 01.10.2021-11:31) Olympiakos'un Sahibi Vangelis Marinakis'ten Fenerbahçe Galibiyetinin Ardından Seviyesiz Açıklamalar

UEFA Avrupa Ligi D grubunun ikinci karşılaşmasında kendi sahasında Yunanistan Ligi ekiplerinden Olympiakos'u konuk eden temsilcimiz Fenerbahçe sahadan 3-0'lık mağlubiyetle ayrıldı.

OLYMPİAKOS'UN SAHİBİ MARİNAKİS'TEN HADDİNİ AŞAN AÇIKLAMALAR

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Ligi'nde Olympiakos'u mağlup ettiği karşılaşmanın ardından Yunanistan ekibinin sahibi Vangelis Marinakis, karşılaşmanın ardından yaptığı açıklamalarda haddini aştı!

Olympiakos'un sahibi Vangelis Marinakis, İstanbul'da aldıkları Fenerbahçe galibiyetinin ardından yapmış olduğu seviyesiz açıklamalarda ;

KENDİ ŞEHRİMİZDE BÖYLE BİR GALİBİYET ALMAK ÖNEMLİYDİ!

İstanbul'da, kendi şehrimizde böyle bir galibiyet elde etmek çok önemliydi. Bizim için çok anlamlı bir zaferdi. Bu zafer bana 2012'de İstanbul'da EuroLeague şampiyonu olduğumuz geceyi hatırlattı. Çocuklara da soyunma odasında söyledim. Bu akşam burada kazanırsanız efsane olursunuz. Bu galibiyet çok büyüktü. Bu zaferimiz tüm Yunanistan'a armağan olsun.

HEP BÖYLE OYNAMAMIZ LAZIM

Bu sonuçtan ötürü çok mutluyuz. Oyuncularıma, antrenörlerime, teknik direktörüme teşekkür ediyorum. Çok çalıştık. Olympiakos hep böyle olmalı ve yıllar boyunca da başarılı olmalı. Bugün sonuna kadar eğleneceğiz ama yarın Panathinaikos maçı için hazırlanmaya başlayacağız. Hepimiz birlik olalım ve o maçı da kazanalım.

BİZİ ELEŞTİREN BASIN BU SONUCU GÖRSÜN

Durmak yok. Zor zamanlarda hayaller kurarsın. Bu sonucu, bizi eleştiren basın görsün. İyi oyuncularım, iyi antrenörlerim ve herkesin yanında olan, sorun çözen yönetimimim var.Olympiakos'u Avrupa'da mümkün olduğunca yukarı çıkarmaya ve büyük hayaller kurmaya devam edeceğiz. Bu zaferi şehrimizdeki tüm Yunan halkına adıyorum.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal