Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'in Fenerbahçe Maçının Ardından Yaptığı Açıklamalar Gündem Oldu!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Yunan ekibi Olympiakos'un teknik direktörü Pedro Martins'den dikkat çeken açıklamalar geldi.

26.11.2021-11:44 - (Son Güncelleme: 26.11.2021-12:03) Olympiakos Teknik Direktörü Pedro Martins'in Fenerbahçe Maçının Ardından Yaptığı Açıklamalar Gündem Oldu!

UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe'yi 1-0 yenen Yunan ekibi Olympiakos'un teknik direktörü Pedro Martins'den dikkat çeken açıklamalar geldi. Pedro Martins'in 
UEFA Avrupa Ligi D Grubu 5. hafta karşılaşmasında Fenerbahçe, Yunanistan ekibi Olympiakos'a konuk oldu. Fenerbahçe'nin, Olympiakos'a konuk olduğu karşılaşmada sarı lacivertliler zorlu deplasmandan 90. dakikada yediği talihsiz golle mağlup ayrıldı. Sarı lacivertliler 90. dakikada yediği golle sahadan mağlup bir şekilde ayrılırken, UEFA Avrupa Ligi sahnesinden de elenmiş oldu. Temsilcimiz Fenerbahçe'nin aldığı sonuç büyük hayal kırıklığı oluştururken, sarı lacivertlilerin aldığı bu mağlubiyetin ardından, Olympiakos teknik direktörü Pedro Martins'den dikkat çekecek açıklamalar geldi. Pedro Martins'in Fenerbahçe maçı ile ilgili yaptığı açıklamalar Avrupa'da çok konuşulan konulardan birisi haline geldi.

PEDRO MARTİNS'DEN SES GETİREN FENERBAHÇE MAÇI AÇIKLAMASI

Olympiakos teknik direktörü Pedro Martins, Fenerbahçe maçının ardından yaptığı açıklamada, 'İyi organize olmuş bir takıma karşı oynadık. İlk yarı sessiz ve tedirgin oynadık, hatta endişeyi hissettim. İkinci yarıda daha net oynadık, rakibin hiç çıkmadığı 50 metre içerisinde çok bastırdık. İnanarak harika bir Avrupa maçını geride bıraktık' ifadelerine yer verdi.
Gruptaki durumlarıyla da alakalı konuşan Olympiakos teknik direktörü Pedro Martins, 'Frankfurt'a kaybettik ama hek etmemiştik. Çok iyi seviyedeyiz ve harika bir takımımız var. Geçen yıldan daha da ilerlemek istiyoruz, Avrupayı önemsiyoruz. Grupta birincilik umudumuz da var.'' sözleriyle açıklamalarını noktaladı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal