04.02.2021-15:50 (Son Güncelleme:01.08.2023-12:45)


1

Çoğumuz ölüm anında yaşananları ve yaşanacakları merak etmiştir. Hatta çoğu zaman ölümden dönenler bu konuda beyaz ışık vs örnekleri de verirler.



2

Tam bu noktada ABD'de yaşayan Stephanie Arnold'ın, doğum sırasında öleceğine dair önsezileri 37 dakika gerçeğe dönüşmüştü.



3

Hayatta olmayan akrabalarını görmek gibi birçok sıra dışı deneyim yaşayan kadının hayatı, Netflix belgeseline yer aldı ve milyonlarca kez izlendi.



4

ABD'nin Chicago eyaletinde hayatını sürdüren Stephanie Arnold, 2013 yılında hamileliğinin 20'nci haftasındayken doğum sırasında öleceğine dair düşüncelere girmiş. Korkunç tahmini gerçeğe dönüşen kadın, 37 saniyelik kalp durması esnasında ona kalp masajı yapan sağlıkçıyı ve hayatını kaybetmiş akrabalarını gördüğünü açıkladı.



5

Death(Ölümden Kurtulmak) belgeselinde hayatını anlatan kadın, yaşadığı ilginç deneyimi ile izleyenlerin hem büyük ilgisini hem de merakını topladı.



6

"TAVAN VE DUVAR YOK"

"TAVAN VE DUVAR YOK"

37 saniye boyunca kalbi atmayan kadın yaşadığı tüyler ürpertici deneyimi şu şekilde anlattı:



7

"Jacob'ı doğurduktan saniyeler sonra kalbim durdu. Her şey bir filme dönüştü aslında vücudumun dışını görebiliyordum. Bunun dışında ameliyathanede olup biten her şeyi de görebiliyordum. Bu boyutta mekânsal ilişkiler kopuyor. Tavan ve duvar yok, her şey çok farklı yönlerde hareket ediyor." ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr