Ölümünden sonra ortaya çıktı: 2. Elizabeth Tom Cruise ile arkadaşmış

Yaklaşık 1 ay önce hayatını kaybeden Kraliçe 2. Elizabeth hakkında önemli bir detay daha ortaya çıktı. Buna göre 2. Elizabeth Tom Cruise ile ölmeden önce tanışarak arkadaş oldu.

07.11.2022-10:13 - (Son Güncelleme: 07.11.2022-16:52) Ölümünden sonra ortaya çıktı: 2. Elizabeth Tom Cruise ile arkadaşmış

İngiltere tarihinin en uzun süre hüküm süre Kraliçesi olan 2. Elizabeth, yaklaşık 1 ay önce hayatını kaybetmişti. 2. Elizabeth’in ölümünün sonrasında ortaya çıkan detaylara bir yenisi daha eklendi. Buna göre 2. Elizabeth Tom Cruise ile ölmeden önce tanışarak arkadaş oldu. Bu iddia The Sunday Times'a konuşan bir kaynaktan geldi. 

Ölümünden sonra ortaya çıktı

The Sunday Times'a konuşan bir kaynak, Kraliçe 2. Elizabeth’in Tom Cruise’u özel olarak Windsor Kalesi'ne davet ettiğini ve ikilinin keyifli vakit geçirdiğini söyledi.

2. Elizabeth Tom Cruise

Jübilede tanışamadılar

60 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu, Mayıs ayında Kraliçe'nin tahttaki 70. yılının kutlandığı Platin Jübile'ye katılmıştı. Fakat hareket etmekte güçlük çeken 96 yaşındaki Elizabeth ise Cruise'la tanışamamıştı.

2. Elizabeth Tom Cruise-1

Beraber çay içtiler

Independent'in haberine göre,  kaynak şu ifadeleri kullandı:

"Kraliçe, Cruise'la tanışamadığı için gerçekten hayal kırıklığına uğramıştı. Ardından Cruise her şeyin onun için hazırlandığı özel bir Windsor Kalesi turuna davet edildi. Kraliçe ve Cruise birlikte çay içtiler."

Sorunsuz geçen ziyarette Cruise'a bir tören silahını ateşleme fırsatı da sunulmuş.

Kaynak şöyle ekledi:

"Kraliçe, Cruise'u görmekten çok mutlu oldu. O kadar iyi anlaştılar ki Kraliçe, Cruise'u başka bir gün öğle yemeğine de davet etti. Cruise'un helikopterle gelmesine bile izin verdi."

2. Elizabeth Tom Cruise-2

Başardıklarıyla tarih yazdı

Kraliçe 8 Eylül'de ölünce, planlanan öğle yemeği hiçbir zaman gerçekleşememiş. Ünlü oyuncu, Platin Jübile'ye katılmadan önce bir televizyon programında Kraliçe'ye olan hayranlığını dile getirmişti.

Cruise, "Kraliçe'nin kendini görevine adamasına hayranım. Başardıklarıyla tarih yazdı" demişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal