Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 konusu ve oyuncuları

Ölümlü Dünya filminin devamı olan Ölümlü Dünya 2 filmi ilk resmi fragmanı yayınlandı. Film severler Ahmet Mümtaz Taylan, Feyyaz Yiğit ve Mehmet Özgür gibi isimlerin yer aldığı Ölümlü Dünya 2 filminin ne zaman çıkacağını öğrenmek için internete yöneldi. Peki Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman çıkacak? İşte Ölümlü Dünya 2 konusu ve oyuncuları…

16.11.2023-12:24 - (Son Güncelleme: 16.11.2023-12:24) Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman çıkacak? Ölümlü Dünya 2 konusu ve oyuncuları

Yönetmenliğini Ali Atay’ın yaptığı Ölümlü Dünya 2 filminden ilk resmi fragman izleyenler karşısına çıktı. İlk filmi 2018 yılında yayınlanan serinin ikinci filminin Ne Zaman çıkacağını öğrenmek isteyenler internetten araştırmalarını sürdürüyor. Peki Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman çıkacak?

Ölümlü Dünya 2 filmi ne zaman çıkacak?

Ölümlü Dünya 2 filmi 1 Aralık’ta yayınlanacak.

Ölümlü Dünya 2

Ölümlü Dünya 2 konusu nedir?

Kanun kaçağı olarak hayatlarına devam eden Mermer Ailesi, örgütün eline düşen Zafer’i kurtarmak için bu kez bile isteye arı kovanına çomak sokar ve son bir vurgun yapmaya kalkışır.

Ölümlü Dünya 2 oyuncuları kimlerdir?

Ölümlü Dünya 2 filmi oyuncu kadrosunda Feyyaz Yiğit, Doğu Demirkol, Sarp Apak, Ahmet Mümtaz Taylan, İrem Sak, Alper Kul, Mehmet Özgür ve Giray Altınok gibi isimler yer alıyor.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal