21.04.2022-14:51 (Son Güncelleme:21.04.2022-16:54)


1

Hakan Altun

Hakan Altun

"21 Nisan Çarşamba akşamı kendini iyi hissetmediği için hastaneye kaldırılan Hakan Altun'un tetkikleri yapılmıştır. Bu tetkikler sonucunda beyin damarlarından birinde dolaşım bozukluğu saptanmış ancak erken müdahaleyle ciddi bir sorun yaşanmamıştır. Tedbir amaçlı birkaç gün daha hastanede normal odada tedavisi sürecektir. Durumunun seyrine göre önümüzdeki hafta içinde taburcu edilebileceği öngörülmektedir."



2

Burt Reynolds

Burt Reynolds

Efsanevi aktör, City Heat filminin çekimleri sırasında bir kavga sahnesinde metal bir sandalyeye çarparak çenesini kırdı. Hastaneye kaldırılan Reynolds bu sırada tam 13 kilo kaybetti. uzun bir süre ağrı kecisiciler ve uyku haplarıyla acıları dindirilen Reynolds, bir süre sonra ilaçları bırakınca komaya girdi. Ancak doktorlar Reynolds'u kurtarmayı başardı.



3

Concha Velasco

Concha Velasco

Hecuba turnesinde karnındaki rahatsızlığı fark etmesine rağmen hastaneye gitmeyi reddeden Velasco, hastalığının onu ölüme getireceği yönündeki uyarılar sonucu hastaneye gitti. Uzun bir tedavinin ardından hayata döndü. Velasco neden hastayene gitmediği sorusuna "Genç birini bile orada iki ya da üç ay tutarlardı. Benim gibi 70 yaşındaki bir kadın için bu süre ne kadar olurdu, bir düşünsenize" cevabını verdi.



4

Daniel Radcliffe

 Daniel Radcliffe

Harry Potter ve Ateş Kadehi'nin çekimleri sırasında Radcliffe sualtı sahneleri çekimi sırasında boğulma tehlikesi atlattı.



5

Canan Ergüder

Canan Ergüder

Canan Ergüder, geçtiğimiz senelerde eşi Kenan Ece ile birlikte Bozcaada'ya giderken geçirdikleri kazayı anlattı. Yolda yağmura yakalandıklarını ve ölümden döndüklerini ifade eden ünlü oyuncu, "Biz otomobilin içinde saplanıp, kaldık. Arabanın içi su dolmaya başladı. Kenan manevra yapmasa durum kötü olabilirdi. Telefonla jandarmaya ulaşmaya çalıştık, çekmedi. Kenan’ın annesini aradık, o da jandarmayı arayıp, haber verdi. Bizi onlar çıkardı" şeklinde konuştu.



6

Donald Sutherland

Donald Sutherland

Ünlü oyuncu Kelly'nin kahramanları filminin çekimleri sırasında menenjite yakalandı. Hastanede altı hafta kalan Sutherland, Yugoslavya'daki hastanede doğru müdahale yapılamayınca komaya girdi. Birkaç dakikalığına tıbben öldükten sonra hayata döndürüldü.



7

Drew Barrymore

Drew Barrymore

O da alkolizmle savaşanlardandı. Alkol neredeyse hayatına mal oluyordu. Erkek arkadaşı Tom Green'le birlikte aşırı alkol alıp evde uyuya kaldı. Evde yangın çıktı. Ancak ikili uyanamadı. Evin köpeği sürekli havlayarak yardım çağırdı, en sonunda yardım geldi ve köpeğin sayesinde Barrymore ve erkek arkadaşı kurtuldu.



8

Aslı Hatemi

Aslı Hatemi

Ünlülerin boşanma avukatı Aslı Hatemi, su yerine çamaşır suyu içti.



9

Elizabeth Taylor

Elizabeth Taylor

Hollywood efsanesi Taylor, pek çok kez ölüme yaklaştı. Ancak bunları atlatarak 79 yaşına kadar yaşamayı başardı. Taylor ağır bir zatürre'yi atlattıktan sonra alkol ve hap kullanımı nedeniyle ikinci kez ölümü ensesinde hissetti.



10

Eminem

Eminem

Rap müziğinin başarılı isimlerinden Eminem bu şöhreti nedeniyle kötü bir hayat sürmekteydi. Sonunda aşırı dozda aldığı metadon nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Bulunduğunda olayın üzerinden 2 saat geçmişti ve doktorlar umutsuzdu. Ancak bir şekilde Eminem hayatta kalmayı başardı.



11

Doğuş

Doğuş

Ailesiyle birlikte Antalya'da tatil yapan Doğuş çıktığı tekne turunda tüpsüz dalış yaparken boğulma tehlikesi atlattı. Ünlü şarkıcının doktoru 1 dakika daha gecikilseydi Doğuş'un fiziksel hasarla hatta ölümle karşı karşıya gelebileceğini aktardı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr