Ölüm Zamanı Ne Zaman Başlayacak?

1 Ocak'ta yayın hayatına başlayan ve Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen, birçok farklı diziyle birlikte programa da ev sahipliği yapacak. Yeni dizi projelerinden haberler gelmeye başlarken kullanıcılar, dizlerin ne zaman yayınlanacağını araştırıyor. Peki Ölüm Zamanı ne zaman başlayacak?

04.02.2021-09:55 - (Son Güncelleme: 04.02.2021-09:55) Ölüm Zamanı Ne Zaman Başlayacak?

Acun Ilıcalı'nın yeni projesi Exxen, 1 Ocak'ta yayına girmiş ancak istenilen etkiyi yapamamıştı. Bundan dolayı yeni proje arayışlarına girerek bir dizi iyileştirme çalışmalarına başlandı. Daha öncesinde gelen haberlerde ise bir takım dizi projeleri olduğu ortaya çıkmıştı.

Bu dizi projelerinden biri de Ölüm Zamanı. Exxen'de yayınlanması planlanan Ölüm Zamanı dizisi için geri sayım başlarken internet kullanıcıları dizinin yayın tarihini araştırmaya başladı. Peki Ölüm Zamanı ne zaman yayınlanacak?

ÖLÜM ZAMANI NE ZAMAN YAYINLANACAK?

8 bölümden oluşan Ölüm Zamanı, Mert Yazıcıoğlu, Nilsu Berfin Aktaş, Ece Yaşar, Mert Ramazan Demir ve İdris Nebi Taşkan gibi isimleri kadrosunda bulunduruyor. Süreç Film'in yapımcılığını üstlendiği dizi hakkında henüz net bir yayın tarihi belirlenmedi.

Ancak yakın zamanda dizi hakkında daha fazla detayın paylaşılacağı tahmin ediliyor. Exxen, Hükümsüz, Şeref Bey, Yetiş Zeynep dizilerle de dikkat çekiyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal