08.09.2022-14:19 (Son Güncelleme:07.10.2022-09:35)


1

Hayatını neden kaybettiler bilinmiyor

Hayatını neden kaybettiler bilinmiyor

Düşmanları ya da nefret besleyen hayranları olmayan bazı ünlü isimler de suikasta kurban gitti ve ne katilin kim olduğu belli değil ne de bu cinayetin işlenme sebebi… Bazen de bazı ünlü isimlerin katil zanlıları delili yetersizliğinden serbest kaldı. Böylelikle de katiller asla bulunamadı. Kimi ünlü isimlerin ölümü ise o kadar korkunçtu. Hatta bir ünlü ismin cinayeti Hollywood’ın en korkunç ölümü olarak kayıtlara geçti. Bazı ünlü isimler, suikast sonucu öldü ve katillerinin bulunamama sebebi ise katil zanlılarının üstlerine çok gitmeyip dosyayı hemen kapatmaları olmuştur. Katileri ve ölüm sebepleri bulunamayan ünlü isimlerin bazılarının filmi çekildi. Filmde ölüm nedeni bir türlü aydınlatılamayan ünlü ismin hayatı ve ölüm olayı ele alındı. Kimi ünlülerin aydınlanamayan ölümleri hakkında kitap dahi yazıldı. Bazı ünlü isimlerin ölümü ise evine davetsiz gelen kişiler tarafından öldürülmesi ile gerçekleşti. Bu bulgulara rağmen polis, ölümün arkasındaki sır perdesini aralayamamıştır. Bazen de polis, ünlü isimlerin cinayetinden yakınlarını sorumlu tuttu fakat ellerinde net olarak bir kanıt olmadığı için katil zanlılarını serbest bıraktılar. İşte ölüm nedeni henüz aydınlanamayan ünlüler...



2

Paul C.

Paul C.

Rap müziğin efsane isimlerinden Paul C, 1989 yılında bir saldırgan tarafından evinde vurularak öldürüldü. Neden öldüğü belli olmayanlara bir yenisi daha eklendi. Gamze Özer.



3

İsmail İncekara

İsmail İncekara

Kurtlar Vadisi'nde Yahudi asıllı bir tefeciyi canlandıran İsmail İncekara'nın hayatını kaybettiğini Zafer Alagöz duyurdu. Alagöz, yaptığı paylaşımda, "Kıymetli ağabeyim #ismailincekara vefat etmiş.Güne böyle bir haberle başlamak içimize ateş düşürdü. Başımız sağ olsun dostlar." dedi.



4

Ali Sürmeli'nin annesi

Ali Sürmeli'nin annesi

84 yaşındaki Akçe Sürmeli, sabah saatlerinde evinin bahçesinde bulunan ağaçta kendini astı. Hayatını kaybeden Sürmeli'nin neden intihar ettiği bilinmiyor.



5

Süreyya Gürsel Evren

Süreyya Gürsel Evren

Dün sabah saat 08.00 sıralarında Sancaktepe Meclis Mahallesi Teraziler Caddesi üzerinde bulunan bir sitede meydana geldi. İddiaya göre ünlü oyuncu misafir olarak geldiği sitede üçüncü kattan düştü. Şaibli ölümün kaza sonucu değil de cinayet olduğu iddia edildi.



6

Gamze Özer

Gamze Özer

Sihirli Annem'in yatarıcısı olan Gamze Özer'in ölümünü Armağan Çağlayan duyurdu. Neden olduğu ise henüz bilinmiyor.



7

Ronni Chasen

Ronni Chasen

Ronni Chasen, 16 Kasım 2010 yılında Burlesque filminin galasından çıktıktan açılan silahlı saldırıdan dolayı hayatını kaybetti. Chasen'in ölümü Hollywood’ın en korkunç ölümüydü ve suikastın nedeni asla bulunamadı.



8

Jack Nance

Jack Nance

Jack Nance, 1997 yılında bir dükkanda iki kişiyle ağız dalaşına girdi. Ağız dalaşına girdiği sırada başından darbe aldı. Sonrasında ise evinde ölü bulundu.



9

Berk Bayındır

Berk Bayındır

Şüpheli ölümün ardından ifade veren rapçinin sevgilisi Ener, "3-4 gündür birlikte kalıyorduk. Sabah uyandığımızda Berk'in olağan dışı hareketleri vardı. Balkona çıktı. Balkon demirlerinden sarkarken gördüm. Arkasından koştum ama düşerken gördüm" dedi.



10

Jason Mizell

Jason Mizell

Jason Mizell, 2002 yılında cinayete kurban gitti.



11

Peter Ivers

Peter Ivers

Peter Ivers, 1983 yılında evinde suikaste uğramıştı. Suikaste uğrayan ünlü isim evinde ölü bulundu.



12

Bob Chane

Bob Chane

Ünlü yıldız, 1978 yılında bir cinayete kurban gitti ve delil yetersizliğinden dolayı dosyası düşürüldü.



13

Christa Helm

Christa Helm

Christa Helm, West Hollywood Sokağı'nda ölü bulundu.



14

Natalie Wood

Natalie Wood

Natalie Wood'un 1981 yılında ABD'de ölü bulunmuştu.



15

Bobby Fuller

Bobby Fuller

1966 yılında gizemli bir telefon konuşmasından sonra aracının ön koltuğunda havasız kalma sebebiyle ölü bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR