Ölü Bulunmuştu: Dünya’yı Dehşete Düşüren Şok Detaylar!

Nişanlısıyla karavan turuna çıkan genç bir kadının cesedine bir ulusal parkta ulaşılmış ve dünya kamuoyunda çok konuşulmuştu. Genç kadının ölümünün ardından ortaya çıkan detaylar ise dehşete düşürdü.

22.09.2021-12:10 - (Son Güncelleme: 22.09.2021-12:10) Ölü Bulunmuştu: Dünya’yı Dehşete Düşüren Şok Detaylar!

FBI ve yerel polis genç kadının ölümünün ardından kaçan şüpheli için insan avı başlatmıştı. Dünya ise bu cinayeti konuşuyordu. Kadın’ın ölümünün ardından ortaya çıkan son detaylar ise tüyler ürpertti.

GENÇ KADIN 3 HAFTADIR KAYIPTI, ÖLÜ OLARAK BULUNDU

ABD'de yaklaşık üç haftadır aranan ve ülkenin gündeminden düşmeyen 'kayıp kız' Gabby Petito nişanlısıyla karavan turuna çıkmış sonrada ölü bulunmuştu. Federal Soruşturma Bürosu (FBI), hafta başında genç kadının cesedine ulusal parkta ulaşıldığını duyurmuştu. Nişanlısı Brian Laundrie ile birlikte doğu kıyısındaki Long Island'dan Temmuz ayında yola çıkan Petito, karavanıyla ABD'deki tüm milli parkları gezmeyi hedefliyordu. Fakat genç kadının Ulusal Park’ta cesedine ulaşıldı.

BULUNMASI İÇİN EYLEM YAPILMIŞTI

Kayıp haberi sonrasında polisin şüpheleri Laundrie'ye yöneldi. Genç kızın kayıp kız için eylem dahi yapılmıştı. Toplanan bir grup ise 'Gabbie nerede?' sloganları atmıştı. FBI ise hakkında resmi bir dava açılamadığı için Laundrie'yi bir suçlu olarak değil, kayıp olarak aramaya başladı. Florida Kuzey Limanı Polis Departmanı sözcüsü Josh Taylor konu ile ilgili yaptığı açıklamada, ‘Bu FBI liderliğindeki bir ceza soruşturması ve Kuzey Liman Polisi, federal ortağımıza bu soruşturmayı sona erdirmek için elimizden gelen her şekilde yardım ediyor’ ifadelerine yer verdi.

OTOPSİ RAPORU BEKLENİYOR

DailyMail.com tarafından elde edilen ses kaydında ise, yalnızca Christopher olarak bilinen bir tanık, Fox News tarafından elde edilen ifadesinde, 'birbirleriyle agresif bir şekilde konuştuklarını kesinlikle bir şeylerin ters gittiğini’ gördüğünü söyledi. Dünyanın konuştuğu cinayet ile ilgili detaylar ise otopsi raporunun yayınlanmasından sonra ortaya çıkacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal