Olimpia Milano-Anadolu Efes Maçı Ne Zaman?

EuroLeague'de temsilcimizin İtalyan ekibi Olimpia Milano ile karşılaşacağı maçtan önce, ''Olimpia Milano-Anadolu Efes maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak araştırmaları yapılıyor.''

14.10.2021-17:46 - (Son Güncelleme: 14.10.2021-17:46) Olimpia Milano-Anadolu Efes Maçı Ne Zaman?

Temsilcimiz Anadolu Efes, Turkish Airline EuroLeague'de 4. hafta maçında İtalyan ekibi Olimpia Milano'yu konuk edecek. Lige kötü bir başlangıç yapan Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes, ilk 3 maçından mağlubiyetle ayrıldı. Geçen sezonun şampiyonu, İspanyol ekibi Real Madrid'e deplasmanda 82-69 evinde de CSKA Moskova'ya ise 100-96 mağlup oldu. Anadolu Efes, 3. gafta mücadelesinde de ASVEL'e 75-73 mağlup oldu. İtalyan ekibi Olimpia Milano ise sezona iyi bir başlangıç yaptı ve ilk 3 maçını kazanmasını bildi. Zorlu karşılaşmadan önce Ergin Ataman'ın öğrencilerini yoğun bir şekilde motive ettiği ve zorlu deplasmandan galibiyetle ayrılmak için çok istekli olduğu belirtiliyor. Zorlu karşılaşmadan önce basketbolseverler maç ile ilgili araştırmalara koyuldular. Biz de sizler için maç ile ilgili bilgileri derledik. Zorlu karşılaşma ile ilgili basketbolseverler yoğun bir şekilde araştırma yapıyorlar.

OLİMPİA MİLANO-ANADOLU EFES MAÇI NE ZAMAN?

Olimpia Milano ile temsilcimiz Anadolu Efes 15 Ekim Cuma günü karşılaşacaklar.

OLİMPİA MİLANO-ANADOLU EFES MAÇI SAAT KAÇTA?

Temsilcimiz Anadolu Efes rakibi, Olimpia Milano ile TSİ ile 21.30'da karşılaşacak.

OLİMPİA MİLANO-ANADOLU EFES MAÇI HANGİ KANALDAN YAYINLANACAK?

Temsilcimiz Anadolu Efes le İtalyan ekibi Olimpia Milano karşılaşması beIN Sports 3 ten canlı olarak yayınlanacak.

OLİMPİA MİLANO-ANADOLU EFES MAÇININ HAKEMİ KİM?

Olimpia Milano ile  Temsilcimiz Anadolu Efes arasındaki kritik mücadeleyi İtalyan hakem Luigi Lamonica'nın yönetmesi bekleniyor.

ANADOLU EFES İLE OLİMPİA MİLANO'NUN KARŞILAŞMALARI

Temsilcimiz Anadolu Efes ile Olimpia Milano toplamda 32 kez karşı karşıya geldi. Anadolu Efes rakibine 21 maçta üstünlük sağladı. 11 karşılaşmadan ise yenilgiyle ayrıldı. Temsilcimiz Anadolu Efes'in zorlu İtalya maçına çok yoğun bir tempoda hazırlandığı aktarılıyor. Ergin Ataman'ın zorlu deplasmandan galip gelerek taraftarları ve Türk basketbolseverleri mutlu etmek istediği aktarılıyor. Zorlu karşılaşmayı Türk basketbolseverler de büyük bir heyecanla beklemeye başladılar. 

ANADOLU EFES'İN MAÇ ÖNCESİ AVRUPA'DA GALİBİYET YÜZDESİ

Avrupa arenasındaki 731. maçına çıkacak olan Anadolu Efes, şimdiye kadar Avrupa kupalarında oynadığı 730 karşılaşmadan 415 galibiyet ve 315 yenilgi aldı. Anadolu Efes'in galibiyet yüzdesi %56.8 olarak görülüyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal