Ölen eşinin abisi tarafından tehdit edilen Ece Erken tüm konuşmaları tek tek ifşaladı!

Geçtiğimiz Ocak ayında eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nu kaybeden Ece Erken, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla tehdit edildiğini açıkladı. Eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini söyleyen Erken, güvenlik kamerasında kayıtları olduğunu ve savcılığa başvuracağını söyledi.

18.07.2022-09:23 - (Son Güncelleme: 18.07.2022-09:23)

Güzel sunucu Ece Erken, eşi Şafak Mahmutyazıcıoğlu'nun acısını daha tam içinden atamazken, şimdi eşinin ağabeyi ile uğraşıyor. Erken, eşinin ağabeyi Celal Mahmutyazıcıoğlu tarafından tehdit edildiğini iddia etti.

"Kardeşinin mallarına çöktün, katillerin peşine düşmedin"

Sosyal medya üzerinden aldığı mesajları paylaşan Ece Erken, "Sabaha kadar bana mesaj atan Celalcik. Sedef'i sitenin güvenliğe göndermişsin evimin önünde kamera görüntülerini almışsın, sen kardeşinin mallarına çökmüşsün, katillerin peşine 1 saniye düşmemişsin. Benim kapı önümün güvenlik kameralarını ne hakla aldırırsın ki. Aldır, benim abdestimden şüphem yok. Savcılığa tehdit ve şantajdan veriyoruz. Ah Şafak ne üzülüyordur, ben hepinize tek başıma yeterim. Benimle gurur duyuyordur eşim sıkıntı yok" sözlerini kullandı.

ece erken

"Ben bu insanlarla her gün beraberdim"

Uğradığı hayal kırıklığını anlatan güzel sunucu şu açıklamayı yaptı,  "Neye üzülüyordum biliyor musunuz? Miras ne acı bir şeymiş. Bu insanlar her gün bizdeydi, biz onlarda, çocuklar bir arada. Siz de şahitsiniz tek kuruş almadım, Şafak'ın bir minibüsü kalmış o da bende değil. Kapı önümün görüntüsünü aldırıyor abisi ve karısı. 500 bin vereyim susun da Şafak'a bir dua edin. 40'ını bile yapmadınız, rabbim kim ne hak ettiyse yaşatsın."

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal